Γενικά Τα πρώτα κόκκινα λιποχρωμικά μωσαϊκά για το 2018

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης koskos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα Κώστα! Είναι πανέμορφη και υπέροχη όλη η οικογένεια, γονείς και μικρά! Να σου ζήσουν πολλά χρόνια όλα και με το καλό να χαρείς ενήλικα και... Ασπροκόκκινα τα μικρά! Εύχομαι να διαπρέψουν στις εκθέσεις! Καλή συνέχεια στην εκτροφή σου!
 
Χιχιχι! Αυτό το "Σατανικό" γέλιο ακολουθείται απο την διαπίστωση... ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Ολοι εμείς που υποφέρουμε απο τις λεπτομέρειες στην διαχείριση των πουλιών σε καλωσορίζουμε στο κλάμπ (άλλος ένας που θα συν-υποφέρει). Προσοχή στις ουρές. Αν σπάσει κάποια πέννα ή αφαιρεθεί για κάποιο λόγο, θα υπάρξει πρόβλημα. Πρέπει να αφαιρέσεις την σχάρα στην βάση, να πάρεις ζεόλιθο ή άμμο οστράκων που θα καθαρίζεις καθημερινά. Οσο για την καροφύλλη που θα χρησιμοποιήσεις καλόν είναι να μάθεις την ακριβή περιεκτικότητά της σε καθαξανθίνη και βήτα καροτίνη ώστε να έχεις σαφή εικόνα του όλου εγχειρήματος.
 
Οσο για την καροφύλλη που θα χρησιμοποιήσεις καλόν είναι να μάθεις την ακριβή περιεκτικότητά της σε καθαξανθίνη και βήτα καροτίνη ώστε να έχεις σαφή εικόνα του όλου εγχειρήματος.
Υπάρχει κάποια βέλτιστη περιεκτικότητα σε αυτές τις δύο;
 
Υπάρχει κάποια βέλτιστη περιεκτικότητα σε αυτές τις δύο;
Φυσικά. Αλλά όπως όλα, εξαρτάται, απο το γενετικό υπόβαθρο των πουλιών. Είναι λοιπόν κάτι που πρέπει να ανακαλύψει ο εκτροφέας με την πάροδο των χρόνων. Ετσι χρειάζεται ακριβής γνώση του. ΤΙ, ΔΙΝΩ !
 
Απο φετος θα δωσω την carophyll red με 10% κανθαξανθινη για βητα καροτινη δεν ξερω αν εχει και σε τι ποσοστο.Αν γνωριζει καποιος να με ενημερωσει.
 
Καλησπέρα Κώστα! Παρόλο που η πτερόρροια τους είναι ανολοκλήρωτη, είναι ήδη συναρπαστικά και κουκλιά! Μπράβο σου! Να σου ζήσουν όλα τους και με το καλό να τα καμαρώσεις ασπροκόκκινα!👍
 
Back
Top