Αναπαραγωγή Τα πρώτα μου hartz roller

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Aineias
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Aineias

PB New Member
Εγγραφή
29 Οκτ 2016
Μηνύματα
82
Πόλη
Αθήνα
Να κ τα πρώτα μου hartz roller apo το ζευγάρι μου.

tinypic-no-longer-available.jpg
 
Aineias, πόσα ζευγάρια έχεις;

Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Πολύ κουκλάκια. Aineias , σε άλλο θέμα όταν και αν έχεις τον χρόνο και τη δυνατότητα, βάλε μας και κανένα κελάιδημα. Θα είναι πολύ μελωδικό νομίζω.

Να τα χαίρεσαι!
Θα πάτε και σε επόμενη γέννα;
 
Πανέμορφη η κίτρινη, ωδική οικογένεια αυτών των καναρινιών σου! Τα ξεπεταρούδια ειδικά, είναι πολύ γλυκά και όμορφα! Να σου ζήσουν όλα τους και καλή συνέχεια στην αναπαραγωγή τους! Και για τα μικρά... Εύχομαι καλά φωνητικά αποτελέσματα το φθινόπωρο!
 
Να τα χαίρεσε και να τα φροντίζεις Αινεία. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση καναρινιών. Τα Χάρζερς είναι οι βαρύτονοι της χορωδίας των καναρινιών φωνής και μάλιστα περιγράφονται σαν την πρώτη κατηγορία στην κατηγοριοποίηση της COM (παγκόσμια ομοσπονδία), με χαρακτηριστικό το γράμμα Α . Απο τέτοιες εκτροφές ξεκίνησαν κάποιες απο τις νεότερες μεταλλάξεις χρώματος (βλ. Οπαλ). Είναι το μόνο απο τα φωνής που τραγουδά όλες τις νότες του με απόλυτα κλειστό ράμφος.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Πολύ γλυκα! Να σου ζήσουν!

*Φιλικη Συμβουλη: η θεση του κλουβιου στο πατωμα δεν ειναι και η ιδανικη. Και τα καναρινια σου νιωθουν ανασφαλεια και φοβο και εσυ δεν βολευεσαι για τις καθημερινες τοροφδοτησεις. Αν αποφασισεις να προχωρησεις σε επομενη γεννα εγω θα εβαζα το κλουβι σε πιο ψηλο σημειο (στο ύψος του στηθους μας).
 
Back
Top