Γενικά Τα όμορφα καναρίνια μου

Κουκλάκια είναι όλα να σου ζήσουν !
Μήπως να έβαζες και στ' αρσενικά ξύλινες πατήθρες όπως στα κοριτσάκι; Αυτά τα τύπου κλαδάκια έχουν πολλά θέματα με τα πόδια τους.
 
Εντάξει, μέχρι να βρεις τότε, αντικατέστησε κάποιες με στρογγυλές, να έχουν εναλλακτική να ξεκουράζουν τα πέλματα. Πολύ ωραία όλα τα πουλάκια και η εγκατάσταση :)
 
Πανέμορφα Γιάννη και πολύ περιποιημένα! Μπράβο σου, να σου ζήσουν!
Ειδα καλα στις φωτογραφίες; Μένεις πάνω στην Λαγκαδα;
 
Πολύ όμορφα! Να τα χαίρεσαι! Φαίνεται ότι τα λατρεύεις! Καλές αναπαραγωγες! ;-) θα τα ζευγαρωσεις εκεί; Σε εξωτερικό χώρο;
 
Πανεμορφα φιλε! Τελεια ολα τους! Να φανταστω εχεις και θηλυκα καρδερινοκαναρα ε;
 
Ναι 4 αρσενικά και 4 θηλυκά. Μου τα έδωσε κάποιος και μου είπε πως είναι όλα θηλυκά αλλά τα 4 κελαηδάνε τέλεια.
 
Ετσι μπραβο και τα θηλυκα εχουν αξια! Δεν ειναι για πεταμα οπως πολυ νομιζουν επειδη ειναι αγονα.
 
Δίκιο έχεις γιαυτό και τα πήρα από αυτόν έχω βάλει αγγελία στο ίντερνετ και με πήρε τηλ. Να μου τα δώσει μου είπε πως είναι άχρηστα και με ρώτησε τι τα θέλω κι εγώ του είπα πως τα κρατάω για την ομορφιά και πως είναι κρίμα να τα αφήνουμε ελεύθερα και να καταλήγουν στο στομάχι καμιάς γάτας.
 
Ευχαριστώ πολύ. Ναι καλά είδες ακριβώς μπροστά.
χεχε... Περναω συχνα απο τον δρομο, πολυ ισως ενα απο τα μπαλκονια που κοιταω οταν περνας να ειναι το δικο σου:)... Και παλι μπράβο!
 
Ξέρω ότι τα θηλυκά καρδερινοκάναρα είναι πολύ καλά για παραμάνες! 😉 Άρα κάνεις διατροφική προετοιμασία και σε αυτά ή όχι;
 
Πιάσε στο χέρι αυτό το πουλάκι και ψηλάφησέ το προσεκτικά μήπως βρείς εξογκώματα σαν λιπώματα (κύστες έγκλειστων φτερών). Οπτικά φαίνεται οτι κάτι υπάρχει.
27202


-Κάποιοι απο τους μούλους είναι εξαιρετικά πουλιά.
 
Back
Top