Παρουσιάζω Τα 2 ημερων φασιανακια μου

Εγγραφή
29 Δεκ 2008
Μηνύματα
190
Πόλη
Θεσσαλονίκη
αυτα ειναι τα 6 φασιανακια που γλυτωσαν απο την κανιβαλο μανα τους. Ολα ειναι καλα και τρεχουν σαν ποντικια. Τρωνε με μανια συνεχεια. Ακομη και το τραυματισμενο τρεχει μαζι με τα αλλα τελικα η μανα του δεν του εφαγε το ματι αλα μερος απο το κατω βλεφαρο του, θα στρωσει πιστευω αν και το ξυνει συχνα δεν εχει μολυνθει. ειναι 3 ημερων και τα φτερα στις φτερουγες φαινονται ξεκαθαρα, διαβασα οτι στις 7-10 μερες μπορουν να πετανε, αν μου φυγουν μεσα στο σπιτι και πετανε καηκα ηδη τρεχουν πολυ γρηγορα για να τα πιασεις. εχουν πολλη πλακα παντως
 

Συνημμένα

  • IMGP0223.webp
    IMGP0223.webp
    60,2 KB · Προβολές: 183
  • IMGP0225.webp
    IMGP0225.webp
    56,6 KB · Προβολές: 169
  • IMGP0229.webp
    IMGP0229.webp
    58,5 KB · Προβολές: 153
  • IMGP0230.webp
    IMGP0230.webp
    51,8 KB · Προβολές: 165
Γλυκες ειναι. Να σου ζησουν.

Μηπως πρεπει να του βαζεις λιγο αραιωμενο σε νερο betatin?
 
betadine σε νερο;δεν νομιζω οτι κανει κατι αν δεν παει απευθειας στην πληγη και χρειαζομαι μικροσκοπιο για να βαλω φαρμακο σε ενα τοσο μικρο ματακι. η αντιβιωση στο νερο που βαζω ετσι και αλιως για την κοκιδιωση θα αντιμετωπισει οποιαδηποτε μολυνση. ειναι πολυ τρελοκομια σαν κουρδιστα τρεχουν, στην αρχη κλαιγαν και φωναζαν την μανα τους αλα τωρα το πηραν χαμπαρι οτι δεν παιζει μαμα και δεν φωναζουν. τα κανουν ολα μαζι μαζι τρωνε μαζι κοιμουνται. τους βαζω ξυλαρακια για να παιζουν και να μη τσιμπανε το ενα τα ποδια του αλου, ειναι πολυ αποτελεσματικο μερικα σταχυα στο πατωμα και ολα τα τσιμπιματα σταματησαν τωρα ολα προτιμουν να τσιμπανε τα σταχυα
 
Το μπετατιν ειναι πολυ δυνατο για να το βαοζυμε απευθειας στην πληγη. Τουλαχιστον αυτα διαβαζω εδω μεσα.

Εφοσον ομως βαζεις καποια αντιβιωση δεν νομιζω να χρειαστει το μπετατιν.
 
einai apisteyto το ποσο γρηγορα συνηλθαν. Οταν τα πηρα απο τη μανα τους ειχαν αιματα καιπληγες γυρω απο τα ματια και στη ραχη ανοικτες πληγες τα ειχα για ξεγραμενα με μιση καρδια τα πηρα μεσα. την επομενη μερα τα 5 ετρεχαν στο κλουβι και την 3 ολα. αν κρινω απο το ποσο κουτσουλανε θα πρεπει να τρωνε σα γουρουνακια. η τροφη που τους δινω ειναι μπομπα σα διατροφη για μποντυ μπιλτερ μοιαζει. αν τρωγαμε εμεις αναλογικα σε ποσοτητα την ιδια τροφη θα βαζαμε αρκετα κιλα πιστευω καθε βδομαδα.σημερα ειδα 2 να τσακωνονται μεταξυ τους (μαλον θα ειναι κοκορια). τους σφυραω και απαντανε και κοιτανε με μεγαλ περιεργεια. Οι γατες τα περασαν για ποντικια στην αρχη αλα μετα το μαλωμα δεν δειχνου για αυτα ενδιαφερον, ποτε τα γατια μου δεν πειραζουν πουλι που το βλεπουν να το φροντιζουμε. στην αρχη με κοιτουσαν οταν πλησιαζαν να δουν τι θα κανω. μολις τους εβαλα τις φωνες εχασαν το ενδιαφερον τους για την κλουβα με τα πουλακια. τωρα δεν πανε ουτε κοντα (αποφευγουν τους πειρασμους μαλον)
 
Βαλε μας κανενα βιντεακι τους να τα δουμε που τρεχουν.

Εσυ φταις που μας ξεσηκωνεις.:Tongue::
 
Να τα χαιρεσαι, ειναι πολυ ομορφα!

Συμφωνω μαζι σου οτι καλυτερα οχι μπεταντιν στο ματι ουτε και αραιωμενο, δεν ειναι για τετοιες πληγες νομιζω.😕
 
Να τα χαιρεσαι, ειναι πολυ ομορφα!

Συμφωνω μαζι σου οτι καλυτερα οχι μπεταντιν στο ματι ουτε και αραιωμενο, δεν ειναι για τετοιες πληγες νομιζω.😕

Aνεστη αφου δεν ειναι στο ματι η πληγη αλλα στο βλεφαρο. Πανω σε κρεας δηλαδη.
 
Φιλε η προσπαθεια σου αξιζει πολλα συγχαρητηρια! Ειχα καποτε και 'γω φασιανους, περδικες, ορτυκια, ειναι φανταστικη ασχολια αλλα δυστυχως δεν ειχα τοτε τον απαιτουμενο χρονο να ασχοληθω οπως τους επρεπε. Αυτο με τον καννιβαλισμο των φασιανων παντως ειναι πολυ μεγαλο προβλημα και εχω την εντυπωση οτι οι συνθηκες του κλουβιου το ενισχυουν, αν κανω λαθος διορθωσε με.
 
Φιλαράκο πολύ ωραία τα ζουζούνια σου να σου ζήσουν, φένετε ότι τα αγαπάς για να κάνεις τόση φασαρία μπράβο σου. Δεν είχα ξαναδεί μικρά φασιανάκια και έπαθα. Να ξέρεις ότι πάντα όταν δείνεις αγάπη, πέρνεις αγάπη.
Βάλε και κανα βιντεάκι να τα δούμε να ζουζουνίζουν.
 
Back
Top