Γενικά Τα budgies και τα zebra finches μου

kAr0tSaklaS

PB New Member
Εγγραφή
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
40
Πόλη
Κύπρος
Στην εικόνα 1 θα δείτε το ένα μου ζευγαράκι
Στην εικόνα 6 θα δείτε το αρχικό μου ζευγαράκι μαζι με τα δύο μικρά (το τρίτο είναι μέσα στην φωλιά)
Στην εικόνα 7 θα δείτε το άλλο μου ζευγαράκι
Στην εικόνα 12 θα δείτε ολόκληρο το κλουβί
Στην εικόνα 13 θα δείτε τις ζεύρες που σας είχα πει πιο πάνω
... (Το ποστ συνεχίζεται στο επόμενο γιατι μόνο 5 φωτογραφίες μπορώ να βάλω)
 

Συνημμένα

  • Εικόνα001.webp
    Εικόνα001.webp
    44,4 KB · Προβολές: 118
  • Εικόνα006.webp
    Εικόνα006.webp
    48,4 KB · Προβολές: 104
  • Εικόνα007.webp
    Εικόνα007.webp
    39,3 KB · Προβολές: 96
  • Εικόνα012.webp
    Εικόνα012.webp
    59,1 KB · Προβολές: 94
  • Εικόνα013.webp
    Εικόνα013.webp
    52,3 KB · Προβολές: 98
Στην εικόνα 14 θα δείτε ένα άλλο κλουβάκι που υπάρχει ένα ζευγαράκι ζεύρες (φυσικά βλέπεται μόνο την μια η άλλη είναι μέσα στην φωλιά με τα αυγά της)
Στις φωτογραφίες 2 και 10 θα δείτε δύο κλουβιά που έφτιαξα από το παλιό μου
ενώ στην φωτογραφία 11 θα δείτε 2 κλουβιά που φτιάχνω αυτό το διάστημα το ένα είναι για τον African Grey και το άλλο θα το κάνω ένα μικρό παράδεισο για τα παπαγαλάκια μου 🙄
 

Συνημμένα

  • Εικόνα014.webp
    Εικόνα014.webp
    67,8 KB · Προβολές: 90
  • Εικόνα002.webp
    Εικόνα002.webp
    78 KB · Προβολές: 86
  • Εικόνα010.webp
    Εικόνα010.webp
    113,5 KB · Προβολές: 83
  • Εικόνα011.webp
    Εικόνα011.webp
    94,9 KB · Προβολές: 87
Οι πατηθρες που εχεις στα πουλια σου ειναι σιδερα; Ειναι ακαταλληλες. Πιστευω πως θα τα ενοχλει πολυ το καλοκαιρι με τη ζεστη.
 
Καταρχας επειδη διαβασα και το αλλο σου τοπικ για τον African Grey θελω να σου πω οτι καλυτερα ειναι να μεινεις λιγο καιρο ακομα με τα παπαγαλακια που εχεις! Οι πατηθρες που τους εχεις ειναι εντελως ακαταλληλες μιας και το καλοκαιρι θα ψηνωνται τα ποδαρακια τους απο την ζεστη και το χειμωνα θα παγωνουν... Τα κλουβακια τους μηπως θα ταν καλυτερα να τα καθαριζεις σε μονιμη βαση; Συγνωμη αν στα λεω λιγο χυμα αλλα ετσι ειναι.. Το κλουβι που λες οτι ετοιμαζεις για τον African Grey οιποιο και να ναι απο τις φωτογραφιες ειναι ακαταλληλο μιας και αυτο το συρμα που χεις βαλει θα ναι παιχνιδακι για τον παπαγαλο να το κοψει και να το σκασει! Επισης τις φωλιες βγαλτες απ ολα τα πουλια σου μιας και ειναι χειμωνας και μονο καλο δεν τους κανει να εχουν αυγα αυτη την εποχη. 😉

Συγνωμη και παλι αν περνεις στραβα τα λογια μου αλλα ειλικρινα δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω ουτε να σε εκθεσω απλα να καταλαβεις την πραγματικοτητα και να εποφυγεις τα μετεπειτα λαθη! 🙂
 
Μέσα στο κλουβί αν κοιτάξεις καλά δεν υπάρχουν μόνο σίδερα υπάρχουν και αρκετά ξύλα αλλά αφου το λέτε εσεις θα τους βάλω και άλλα ξύλα επίσης το κλουβί βρίσκετε ανάμεσα σε 2 τοίχους και όταν κάνει κρύο έχει την δυνατόητα να κλείνει γύρο γύρο ετσι ώστε να μεν περνά το κρύο και τα παπαγαλάκια να μένουν ζεστά. Η θερμοκρασία αυτή την περίοδο στην κύπρο είναι πάρα πολυ καλή απο 20 μεχρι 25 βαθμούς... Εμμ... Τι άλλο α! Για το κλουβί του African Grey μάλον κατάλαβες λάθος γιατί το συγκεκριμένο κλουβί δεν έχει ακόμα τίποτα είναι μόνο ο σκέλετός. (εικόνα 11)
Ευχαριστώ για όλα παιδιά :)
 
Φιλε μου μαλλον η λεξη "παραδεισος", τελικα ειναι μια πολυ σχετικη εννοια!
Δεν ξερω για τον γκριζο, αλλα για τα παπαγαλακια σιγουρα χρειαζεσαι μια ευρυχωρη κλουβα με πλατος, με φυτα κ ξυλα κ οχι σιδερα!
Με παιχνιδια κ καθαριοτητα!
Αν ψαξεις λιγο στο διαδικτυο θα βρεις καταπληκτικες κλουβες, αξιζει τον κοπο εφοσον εχεις τη διαθεση να το ψαξεις λιγο παραπανω κ να κανεις κατι πραγματικα καλο, δεν θα το μετανιωσεις!
Κ εδω στο φορουμ μας μπορεις να βρεις πολλες κατασκευες

Ιδιοκατασκευές - Παρουσιάσεις Εκτροφείων στο Διάφορα Θέματα Σχετικά με τα Πουλιά PB

Καλη επιτυχια!
 
Back
Top