Γενικά Τα cockatiels μου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Cordova, USA
Εδώ είναι cockatiels μου. Έχω 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Η πρώτη φωτογραφία είναι Ulysses (Οδυσσέα) τότε Cricket (Κρίκετ) (αγόρια). Η επόμενη φωτογραφία είναι Cricket και Ulysses μαζί στην κορυφή του Budgie κλουβί. Η τελευταία φωτογραφία είναι Τζόνι και Abbey (κορίτσια). Cricket Ulysses και είναι 3 ετών. Abbey είναι 11 χρονών. Τζόνι είναι 10 χρονών.

Johnny ανήκε σε άλλο πρόσωπο που πίστευαν ότι ήταν ένα αγόρι. Είναι ένα κορίτσι. Εγώ δεν άλλαξε το όνομά της. Μου αρέσει το όνομά της :D

Όλα τα 4 cockatiels ζουν σε ένα κλουβί. Το κλουβί είναι 162 εκατοστα x 76 εκατοστα x 88 εκατοστα.

Συνημμένα

• 21.webp
    21.webp
    12,1 KB · Προβολές: 98
  • 22.webp
    22.webp
    13,8 KB · Προβολές: 91
  • 23.webp
    23.webp
    19,6 KB · Προβολές: 99
  • 24.webp
    24.webp
    12,2 KB · Προβολές: 96
Είναι γλύκα όλα τους. Θέλω και γω να πάρω κοκατίλ αλλά φοβάμι την αντίδραση του Ζακό μου...☹

Όλα τα 4 cockatiels ζουν σε ένα κλουβί. Το κλουβί είναι 162 εκατοστα x 76 εκατοστα x 88 εκατοστα.
Είναι πολύ όμορφα και φαίνεται να τα έχεις πολύ περιποιημένα

Ζουν αρμονικά όλα μαζί στο ίδιο κλουβί; Δεν υπάρχουν καβγάδες μεταξύ τους;

Jamie ειναι πανεμορφα τα cockatiel σου! :D

Ειναι ζευγαρια;

Johnny και Abbey έζησαν μαζί για 9 χρόνια. Ήταν μαζί για 7 χρόνια πριν ήρθαν να ζήσουν μαζί μου. Συνεπώς, πρόκειται για ένα ζευγάρι, έστω κι αν οι δύο κοριτσιών. Cricket Ulysses και είναι φίλοι. Ο Ulysses θέλει να καθίσει δίπλα στο Abbey το πρωί και άλλοτε το απόγευμα.

Είναι πολύ όμορφα και φαίνεται να τα έχεις πολύ περιποιημένα

Ζουν αρμονικά όλα μαζί στο ίδιο κλουβί; Δεν υπάρχουν καβγάδες μεταξύ τους;

ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Μερικές φορές τα πουλιά ο Peck σε κάθε άλλη. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν Johnny θέλει να κάθονται στην κούρνια όπου κρίκετ ή Οδυσσέας κάθεται. Είναι πολύ φιλικό προς το υπόλοιπο του χρόνου. Δεν είμαι ανήσυχος

Back