Γενικά Τα Gouldians μου πριν 2 βδομάδες έκαναν 6 αβγά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Angel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Angel

PB New Member
Εγγραφή
6 Οκτ 2008
Μηνύματα
31
Πόλη
Χρυσούπολη
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι τα Γκούλντιανς μου πριν δύο βδομάδες έκαναν 6 αβγά. Σήμερα το πρώτο μικρό έσκασε μύτη.Αυτό που μου κάνει εντύππωση είναι ότι δεν τα έχω πολύ καιρό μαζί. Το πρώτο αρσενικό που πήρα πέθανε από twirling. Γύριζε το κεφάλι του,έκλεινε τα μάτια του και δεν μπορούσε να σταθεί. Το δεύτερο που πήρα ήταν μια χαρά. Παρατήρησα ότι το θηλυκό άρχισε να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα ότι κι αυτό θα έχει την ίδια κατάληξη. Του έδωσα ζάχαρη και από την τελευταία φορα δεν το 'εχει ξαναπάθει, είναι μία χαρά και έγινε και μανούλα! Τέλος καλό όλα καλά!
 
Αγγελική να σου ζήσουν τα πουλάκια! Ευχομαι να πάνε όλα καλά κα με τα υπολοιπα αυγουλάκια. Μην ξεχνάς να μην τα ενοχλείς πολύ αυτή την περίοδο και να προσφέρεις αυγό ή αυγοτροφή για να ταίζουν οι γονείς τους νεοσσούς!
 
γειά σου...
Όλα πάνε ρολόΐ. Μπράβο

Έ ρε γλέντια...6 στα 6 φαντάζεσαι...
Καλή σου επιτυχία κορίτσι μου! Ολόψυχα
 
Μπορείς να μας μεταφέρεις την εμπειρία σου σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός; Έκανες κάποιου είδους προετοιμασία; Τι είδους φωλιά χρησιμοποίησες, νήμα. Το ζευγάρι κλώσσασε τα αυγά κανονικά, από πότε ξεκίνησαν κτλ. Αντώνης
 
Πόσο καιρό τα έχεις; Μετά από πόσο καιρό τους έβαλες φωλιά;Ήταν ζευγάρι η τώρα έγιναν; Με το καλό.
 
Back
Top