Γενικά Τα lizard κελαιδανε;

Φυσικα και κελαηδανε. Ολα τα αρσενικα καναρινια κεαληδανε ανεξαρτητα τι ρατσα ειναι.

οπως λεει και ο κωστας και βεβαια κελαιδανε και μαλιστα μπορουν και περνουν πολυ καλες φωνες (το λεω απο προσωπικη εμπειρια)

Θα συμφωνήσω με τον Λιζαρντ και τον Κωστα όλα τα αρσενικα καναρίνια κελαιδάνε και ειδικά τα εν λόγω καναρίνια έχουν πολυ καλη φωνη

Εγώ θα πω ότι ίσως να υπάρχη ένα ασρενικο καναρίνι που δεν κελαϊδάη. Είναι ενός φίλου στο Σιδηρόκαστρο. Το πουλάκι είναι 4 ετών και δεν λέει τίποτα.

Ναι υπαρχουνε και εξερεσεις. Μπορει ενα καναρινι να ειναι μουτικο. Δηλαδη να μην εχει κελα'ι'διση ποτε στη ζωη του.

το αρσενικο καναρινι που δεν τα λεει μαλλον θα περασε καποια αρρωστια στις φωνητικες του χορδες και επιδη δεν γιατρευτικε αμεσα του εμεινε το προβλημα να μην κελαιδαει αυτη ειναι η γνωμη μου.

Οντως κελαηδανε υπεροχα τα lizard και παιρνουν ευκολα φωνες πχ εμενα απο καρδερινες αλλα απο προσωπικη εμπειρια δεν κελαηδανε ολο το χρονο. Εγω μονο την ανοιξη τα ακουω να λενε συνεχεια και λιγοτερο το καλοκαιρι μετα τιποτα.

Εγώ θα πω ότι ίσως να υπάρχη ένα ασρενικο καναρίνι που δεν κελαϊδάη. Είναι ενός φίλου στο Σιδηρόκαστρο. Το πουλάκι είναι 4 ετών και δεν λέει τίποτα.

Mπορει αυτο το πουλι να εχει γεννηθει με προβλημα στις φωνητικες χορδες.

Back