Διατροφή Τα lovebirds μου δεν τρωνε λαχανικα, τι να κανω;

ΘΕΜΗΣ

PB Member
Εγγραφή
24 Ιουν 2009
Μηνύματα
348
Πόλη
Ξάνθη
γεια σας... εδω και καιρο που εχω το ενα Lovebird τον μιτσο ο,τι λχανικο και να του δωσω δεν το τρωει... Το μονο που κανει ειναι να παιζει εμ το μαρουλί το τσιμπαει κ το φτηνει... ενδεχωμενοσ μπορει να εχει φαει καποια φορα αλλα συνηθως τα φτηνει... Το καινουριο μου Lovebird η πιτσα τρωει λαχανικα λιγο αλλα κανει φιλοτυμες προσπαθεισ δεν μπορω να πω... Τι μπορω να κανω για τους κυλισω το ενδιαφερων; Ευχαριστω προκαταβολικα!
 
Θέμη, θέλει υπομονή κι επιμονή. Να τους προσφέρεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα φρουτάκια και λαχανικά για να αρχίσουν τα συνηθίζουν.

Μπορείς να κόψεις σε μικρά κομμάτια διάφορα φρουτάκια και να τα βάλεις όλα μαζί στο μπολάκι και να ρίξεις και λίγους σπόρους από πάνω για να τα δελεάσεις. Ή και να πάρεις κι ο ίδιος μια φέτα από κάποιο φρούτο και να το τρως μπροστά τους δείχνοντάς τους ότι το απολαμβάνεις. Οι παπαγάλοι ζηλεύουν εύκολα, ίσως πιάσει το κόλπο.

Βέβαια μπορεί να μην πιάσει το κόλπο απ' την αρχή, αλλά μην τα παρατήσεις. Έχε υπομονή...
 
ευχαριστω... Οσο για το κολπο με το καμοφλαζ το διοκιμασα βαζοντας μεσα λιγους ηλιοσπορους.. αλλα φαγανε μονο τους ηλιοσπορους...
 
Θεμη χτυπα στο multi οτι λαχανικο θες να τους δωσεις και καντα ενα μιγμα μαζι με σπορους και προσφερε τους...
Πιστευω θα φανε πολυ συντομα...
 
τελικα αθτο το κολπο πρεπει να πιανει.. Θα το δοκιμασω ευχαριστω...
 
Back
Top