Ασθένειες Τελειωσαμε τη θεραπεία για μεγαβακτήριο και κοκκίδια στο budgie

marina.chania

PB New Member
Εγγραφή
26 Σεπ 2019
Μηνύματα
39
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Τελειωσαμε τη θεραπεία μας για μεγαβακτήριο και κοκκίδια στο budgie μου αλλά συνεχίζει να κοιμάται πολύ και να είναι κακόκεφη. Μου είπαν να ξαναστείλω κουτσουλιές, θα το κάνω αύριο. Εχετε εμπειρία πάνω στο μεγαβακτήριο; Εχω στεναχωρηθεί πολύ
 

Συνημμένα

Καλημέρα.
Εμπειρία στην αντιμετώπιση μεγαβακτηρίου δεν έχω. Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα να τους ρωτήσεις για το φάρμακο αμφοτερικίνη Β, το οποίο φαίνεται από κάποια δημοσιεύματα να είναι το φάρμακο εκλογής για τον μύκητα, παρόλα αυτά δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αν όμως εκείνοι (οι γιατροί) μπορεί να σου υποδείξουν το κατάλληλο σκεύασμα και τη δόση, θα μπορούσες ίσως να το προμηθευτείς διαδικτυακά από εξωτερικό (Ευρώπη).
Το δεύτερο που θα σου έλεγα είναι να τους τονίσεις ότι το πουλάκι είναι ληθαργικό και κακόκεφο και το τρίτο, να ρωτήσεις, σε περίπτωση που θεωρηθεί ότι ολοκληρώθηκε η θεραπεία, σε πόσο καιρό (βδομάδες, μήνες..) θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εξετάσεις ώστε να αναφανεί αν πράγματι το πρόβλημα έχει λυθεί ή επανέρχεται.
 
Back
Top