Φροντίδα Τελικά αξίζει κανείς να αγοράσει κινέζικη κλούβα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tasosts
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

tasosts

PB New Member
Εγγραφή
6 Μαϊ 2009
Μηνύματα
27
Γεια χαρά παιδιά.
Τελικά αξίζει κανείς να αγοράσει κινέζικη κλούβα;
Τα πιάνει τα λεφτά της ή είναι μούφα;
Παρακαλώ όποιος/α έχει στην κατοχή του, ας μου στείλει ένα μήνυμα να δω τί θα κάνω...;
 
Καλημέρα

Θα σου απαντήσω από προσωπική εμπειρία που είχα και έχω.
Υπάρχουν διάφορες ποιότητες κινέζικες κλούβες και κλουβιά.
Υπάρχουν κάποιες που με το πας να βάλεις ποτίστρα η πατήθρα φεύγουν αμέσως τα συρματάκια.
Υπάρχουν και κάποιες που είναι καλύτερης ποιότητας και κάνουν μια χαρά την δουλειά τους.
Σαφώς όμως η διαφορά στην τιμή σε σχέση με επώνυμες είναι τεράστια, αλλά από την άλλη ότι πληρώσεις παίρνεις.
Θα σου πρότεινα, εάν διαθέτεις λίγα πουλιά και δεν θα χρειαστείς πολλές, να προτιμήσεις κάποια επώνυμη, ιδίως κιόλας εάν την έχεις σε εξωτερικό χώρο ( λόγο ποιότητας βαφής και επεξεργασίας ).
 
συμφωνω αμα εχεις λιγα πουλια παρε επωνυμη η φτιαξε εσυ μια.
εγω ειχα παρει ενα κινεζικο κλουβι και μετα απο μια βδομαδα ξεκολησαν 2 συρματακια και ευτυχως που δεν μου εφυγε το πουλι.
 
Aπο προσωπικη εμπειρία να αναφέρω οτι το ξεφτισμα της μπογιας στα καγκελα, όσο και μη καλά κολλημενα σύρματα, μου εχει τύχει τοσο σε επώνυμα όσο και σε κινέζικα κλουβια. :)
 
Εγω 2 κλουβες κινεζικες(τις κλασσικες-αυτες που ναι για πτησεις) και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απ' ολες τις αποψεις. Δεν φευγει το χρωμα παρα μονο στην μια που την εχω πολλα χρονια εχει φυγει σε καποια σημεια.

Αντιθετα εχω μια ζευγαρωστρα της DONALD που μεσα σε 2 μερες εφυγε σε καποια σημεια το χρωμα.
 
Επειδή η φιλολογία με τα Κινέζικα είναι η ίδια από μόνη της μούφα, καθώς εκεί κάτω παράγονται πλέον τα πάντα, καλά-μέτρια-"σαπάκια", από BMW μέχρι και τηγάνια που λιώνουν κατά το τηγάνισμα, το ζήτημα είναι αν μπορείς να ελέγξεις εσύ προσωπικά τις αδυναμίες και τις κρίσιμες λεπτομέρειες του προϊόντος ή όχι. Γενικά, τα επώνυμα προϊόντα (εκ των οποίων, βέβαια, αρκετά παράγονται στην Κίνα) έχουν προδιαγραφές, ποιοτικό έλεγχο (αν δεις κάπου ένα αυτοκολητάκι που να λέει Q.C passed αυτο σημαινει) και μια ευθύνη απέναντι στην επωνυμία και το marketing τους.
Ειδικά για τα είδη pet, κάπου το έχω ξανααναφέρει, η παράδοση στην παραγωγή τους είναι μικρή, οι ίδιοι ως αγορά δεν είναι αξιόλογη και γιαυτό δεν πολυενδιαφέρονται να αναπτυχθούν, οπότε γενικά είμαι επιφυλακτικός.
 
το παν ειναι να σε βολευη το κλουβι -κλουβα. Εχω αγορασει μια κινεζικη και το προβλημα ειναι οτι δεν ειναι καθολου πρακτικη, ειναι ορθωγωνια, εχει μονο μια πορτα που ειναι για παιδικο χερι και μαλιστα ειναι στα πλαγια οχι μπροστα, οι ταιστρες ναι μεν ειναι δυο αλλα και αυτες στα πλαγια ειναι, ο πατος μετα ειναι πλαστικος με σκαφακια αλλα το κενο που αφηνει οταν τα βγαζεις για να το καθαρισεις ειναι αρκετο για να το σκαση καναρινι που το εσκασε. Γενικα εγω την πατησα γιατι δεν το ελεγξα, ειδα την πολυ χαμηλη τιμη σε σχεση με το μεγεθος και ουτε που το εψαξα, τα θετικα ειναι οτι εχει πολυ καλο χρωμα και δυνατα κολληματα στα καγκελα. Μονο αν σε βολευη να το αγορασεις αλλιως τζαμπα τα λεφτα.
 
Καμια φωτο της κλούβας ρε παιδιά, να ξέρουμε για τι μιλάμε...
 
Back
Top