Γενικά Τελικά τι είναι, αρσενικό ή θηλυκό το κοκατίλ μου;

alexadros

PB New Member
Εγγραφή
12 Αυγ 2009
Μηνύματα
25
Πόλη
Αθήνα
; Πριν 1 χρονο περιπου πειρα την πακιτα μου. Η οποια μιμητε τελεια καπουσ ηχουσ. Πρεπει να την ακουσετε. Εχει πολυ γελιο.Αλλα με οσα εχω διαβασει εδω μαλον μπορει να ειναι και αρσενικο. Εσεισ θα μου πειτε.Α! Σφυριζει αψωγα.Αν αυτο σασ βοηθησει καπωσ.[x]
 

Συνημμένα

  • DSC00085.webp
    DSC00085.webp
    65,3 KB · Προβολές: 174
  • DSC00097.webp
    DSC00097.webp
    58,3 KB · Προβολές: 127
  • DSC00098.webp
    DSC00098.webp
    36,9 KB · Προβολές: 123
Εμένα για θηλυκό μου φαίνεται! Η ουρά τουλάχιστον είναι καθαρά θηλυκού κοκατίλ. Όμως επειδή στα pied δεν υπάρχει διαφορά αρσενικών και θηλυκών θα έλεγα οτι μιά εξέταση dna θα ξεκαθάριζε τα πράγματα.
 
Ναι αλλα ο χαρακτηρασ του φερνει περισοτερο σε αρσενικο.
 
και εμενα για θυλικο μου φενεται χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια απο οτι εχω δει μεσα στο φορουμ αυτο το γρι στο πρωσοπο σε θυλικο με παραπεμπει
 
Υπάρχουν πολλά θηλυκά τα οποία τραγουδάνε σχεδόν όπως και τα αρσενικά. Αν θέλεις να το ζευγαρώσεις το πουλί νομίζω οτι καλύτερα θα ήταν πρώτα να το πας σε έναν πτηνίατρο καί για να το εξετάσει, και κυρίως για να εξακριβώσει το φύλο του.
 
Σε μια παρουσιαση που ειχε κανει ο φωτησ για το φυλο των παπαγαλων κοκατιλ ειχε μια φωτο που ειναι σχεδον ιδιο με την πακιτα και το παρουσιαζε σαν αρσενικο.
 
οι φωτογραφιες ειναι τωρινες; Ή ταν περνουσε πτεροροια;

εμενα τα μπροστινα φτερα της ουρας.. Μου κανουν για θηλυκο... Τα πισω(κιτρινα) για αρσενικο.. Αλλα δεν ξερω σιγουρα... Ισως αν περνουσε πτεροροια ή περναει να μην προλαβε να αλλαξει ολα τα φτερα... Οποτε τα μπροστα να ειναι τα μωρουδιακα; 🙄
 
εχει περασει την πτεροροια. Ειναι περιπου 2 χρονων και και κατι. Παντωσ οσοι την εχουν δει δεν εχουν βγαλει ακρη.σημερα τισ εβγαλα τισ φωτο.
 
θα περιμενω μηπωσ μου πουν και αλλα παιδια την γνωμη τουσ γιατι κοντεβω να σκασω.
 
Πως να βγαλει κανεις ακρη αφου προκειται για χρωματισμο που δεν ειναι χαρακτηριστικος ενος απο τα δυο φυλα; Σε αυτα τα κοκατιλ πιστευω πως αν η συμπεριφορα δεν ειναι ξεκαθαρη για καποιον για να καταλαβει το φυλο τοτε μονο η εξεταση DNA θα δειξει την αληθεια.
 
η ουρα παντως ειναι καθαρα θηλυκου κοκατιλ! Αλλα και το προσωπο δεν ειναι εντελως κιτρινο!
 
η ουρα παντως ειναι καθαρα θηλυκου κοκατιλ!

Δεν ειναι καθολου καθαρα ουρα απο κοκατιλ. Εχω ενα αρσενικο cockatiel που ειναι cinnamon pied και η ουρα του εχει ακριβως τα ιδια στιγματα. Εγω θα σου ελεγα να παρατηρησεις κυριως την συμπεριφορα του η καλυτερα να κανεις test DNA.
 
Back
Top