Αναπαραγωγή Τεράστιο μου φαίνεται το μικρό

kingXristos

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2014
Μηνύματα
232
Πόλη
Αθήνα
Μου φένετε τεράστιο. Είναι μόνο ενα και ταΐζετε από 2 γονείς, έχει γίνει γαϊδούρι και είναι μόνο 6η ημερών. Θα βάλω μια φωτογραφία να το δείτε και αν φένετε κάτι στραβό πάνω του. Η φωτογραφία είναι μικρής ανάλυσης για να χωρέσει και δεν φένετε καλά. Έχει αράξει τώρα γιατί έχει φάει ως συνήθως.
Μια άλλη παρατήρηση που έχω κάνει είναι πως όταν επεμβαίνω σε κάτι πιο σοβαρό μέσα στο κλουβί, το ζευγάρι αρχίζει τσακωμο. Πχ σήκωσα να δω λίγο το μικρό, είχα αλλάξει θέση στη ζευγαροστρα και άλλα τέτοια. Σαν να κατηγορεί το ένα το άλλο για αυτό που έγινε.
Αν δεν κάτσω λίγο κοντά τους ώστε να σταματήσουν έχω την εντύπωση πως δεν θα σταματήσουν πότε. Γιατί να συμβαίνει αυτό λέτε;
 

Συνημμένα

  • 20140618_092335-1.webp
    20140618_092335-1.webp
    13 KB · Προβολές: 92
Μια χαρά μέγεθος έχει το μικρό για 6 ημερών! Όσο να ναι όμως και όπως είναι λογικό αναπτύσσεται πιο γρήγορα όταν είναι ένα μόνο του στη φωλιά και ταίζεται και από τους δυο γονείς απ' ότι όταν στη φωλιά υπάρχουν 2 ή και παραπάνω. Να το χαίρεσαι! :D

Εφόσον βλέπεις ότι όταν επεμβαίνεις αναστατώνεις το ζευγάρι μην επεμβαίνεις. Γιατί μετακίνησες τη ζευγαρώστρα.. Μέχρι να βγει το μικρό, καλό θα ήταν να μην ρισκάρουμε και να μην μετακινούμε το κλουβί και το παρατήσουν οι γονείς του.. Ξέρω πως θες να το βγάλεις έξω να το δεις αλλά εφόσον δημιουργείται πρόβλημα στο ζευγάρι μην βγάζεις το μικρό έξω. Προφανώς αναστατώνεται το ζευγάρι. Κάθε μέρα θα βάζεις αυγό, φρέσκο νερό και θα βλέπεις αν έχουν σποράκια. Τίποτα άλλο!
 
Ήθελα να τον πρόβολο και αν έχει τελεία. Αλλά γιατί τσακώνονται μετά;
 
Back
Top