Γενικά "Τεχνικό" πρόβλημα

averelilgr

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Χαζό ποστάκι, δε λέω, αλλά.. Είναι που λένε θέλει η που&^%$ να ^%$# και η χαρά δεν την αφήνει..

Πριν λίγες μέρες πήρα τηλ έναν εκτροφέα για να αποκτήσω και εγώ ένα αγαπόπουλο που τόσω επιθυμώ.. (thx maria01).

Μου είπε ότι κρατάει το τηλέφωνό μου αλλά προς το παρόν δε γίνεται..υπάρχει το πουλί αλλά ακόμα δεν έχει εκκολαφθεί 😡 τεχνικά θέματα βλέπετε... Οπότε κλείσαμε ραντεβού στο μέλλον (αφού πρώτα συμφωνήσει και το πουλί να βγει από το αυγό...) και ξεκινήσει τα βασικά με τους γονείς του (ε, όχι και να αλλάζουμε πάνες τώρα..).

Δυστυχώς δε ζήτησα από την εκτροφέα να μου στείλει μία φωτό του αυγού να την έχω εδώ στη δουλειά και να την κλωσσάω (και ξεχάστηκα και δεν της είπα κιόλας να βάλει στο αυγό το μονόγραμά μου, εν είδει "καπάρου"

Εδώ άλλοι άντρες κάνουν προσομείωση πόνων τοκετού, εγώ κάνω προσομείωση εγγύου γυναίκας στο μήνα της 😛

Χαζό ποστάκι, δε λέω, αλλά.. Είναι που λένε θέλει η που&^%$ να ^%$# και η χαρά δεν την αφήνει..

Πριν λίγες μέρες πήρα τηλ έναν εκτροφέα για να αποκτήσω και εγώ ένα αγαπόπουλο που τόσω επιθυμώ.. (thx maria01).

Μου είπε ότι κρατάει το τηλέφωνό μου αλλά προς το παρόν δε γίνεται..υπάρχει το πουλί αλλά ακόμα δεν έχει εκκολαφθεί 😡 τεχνικά θέματα βλέπετε... Οπότε κλείσαμε ραντεβού στο μέλλον (αφού πρώτα συμφωνήσει και το πουλί να βγει από το αυγό...) και ξεκινήσει τα βασικά με τους γονείς του (ε, όχι και να αλλάζουμε πάνες τώρα..).

Δυστυχώς δε ζήτησα από την εκτροφέα να μου στείλει μία φωτό του αυγού να την έχω εδώ στη δουλειά και να την κλωσσάω (και ξεχάστηκα και δεν της είπα κιόλας να βάλει στο αυγό το μονόγραμά μου, εν είδει "καπάρου"

Εδώ άλλοι άντρες κάνουν προσομείωση πόνων τοκετού, εγώ κάνω προσομείωση εγγύου γυναίκας στο μήνα της 😛

Εντελώς! 😛
... Να ξεκινήσει και να τα τελειώσει, θα έλεγα, δεν υπάρχει λόγος να ταιστεί από άλλον εκτός του εκτροφέα

Σε όλους γειά,
λυπάμαι που δε μπήκα τόσο καιρό στο φόρουμ για τεχνικούς λόγους (οι οποίοι θα συνεχιστούν δυστυχώς...)
Χαιρετώ όλον τον κόσμο, ανεξαιρέτως! Ολοι μας έχουμε κάτι τς κοινό, μας αρέσουν τα πουλιά. Μα δεν είναι τόσο αξιαγάπητα μέσα στο μικρό τους μέγεθος, το λεπτοκάμωμά τους, την αφέλειά τους αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο να δείχνουν την αγάπη τους και να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο;

Μου έλειψε ιδιαίτερα η "sunny" της Μαρίας, που "γνώρισα" από γενησιμιού της... Και είδα από φωτογραφίες τι αξιαγάπητο μικρουλάκι που είναι!
Μου έλειψε και η sissy με όλα αυτά τα γλυκά της παιχνιδάκια που έβλεπα και αγαλλίαζα..

Στο θέμα μας τώρα...
Αφού πέρασα 1 μηνα σχεδόν μετρώντας τις ημέρες (είπα και στην ανατροφέα να βάλει το μονόγραμμά μου σε ένα αυγό που θα είναι το "δικό" μου, με πήρα η κοπέλα ένα απόγευμα και μου είπε ότι τελικά τα αυγά ήταν άσπορα, μπήκε στο σπίτι και τα βρήκε γυρισμένα και σκασμένα.
Απελπισία, και ατέρμονη θλίψη για μέρες... Κλάμα... Κάπου μπήκα (στην πολύ ελαφρά έκδοση βέβαια) στα παπούτσια όλων των γυναικών που τυγχάνει να αποβάλλουν...
Και μέσα σ'όλα, λόγω δουλειάς ήρθε ταξίδι στο εξωτερικό και όλα πήγαν πίσω...
Και πλέον τώρα είμαι στο σπίτι μου (μιας και δεν έχω πλέον δουλειά) και μόνος...

Ευχομαι τα καλύτερα για όλους σας, όλους εσάς που σαν και μένα αγαπάτε τα φτερωτά.
Οσοι θα ήθελαν να συνεχίσουμε επικοινωνία, παρακαλώ pm (οι "τεχνικοί" λόγοι αποχής μου συνεχίζονται ευθύς αμέσως.

Συνημμένα

• clip-art-lucky-luke-240603.webp
    clip-art-lucky-luke-240603.webp
    39,2 KB · Προβολές: 49
Ελπίζω σύντομα να λυθούν όλα τα τεχνικά και πρακτικά θέματά σου!

Ευχομαι ολα να πανε καλα, και καποια στιγμη να βρεις το αυγουλακι που θα σου χαρισει το αγαποπουλο που τοσο θελεις :)
Για τα τεχνικα προβληματα, μη φοβασαι, δεν κραταμε απουσιες 😉

Κρίμα ρε γαμώτο... αλλά μην το βάζεις κάτω! Εδώ μέσα πολλά παιδιά ζευγαρώνουν τους παπαγάλους τους (ίσως και lovebirds) και μπορεί να σου χαρίσουν κάποιο μικρό! Όλα θα φτιάξουν! Στο εύχομαι!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ πιστεύω πως γίνεται... Θα αποκτήσεις αυτό που λαχταράς, όταν ''όλα'' θα συνηγορούν γι΄αυτό

Back