Συμπληρώματα Τη γνώμη σας για την πολυβίταμινη Avigold Advance

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Vaska7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Vaska7

PB New Member
Εγγραφή
5 Ιουλ 2020
Μηνύματα
19
Πόλη
Αθήνα
Γνώμη σας για τη συγκεκριμένη πολυβιταμινη; Διαβάζω ότι έχει σχεδόν τα πάντα σε ένα μπουκαλάκι.. Τη θεωρώ πολύ καλή..
Το AVIGOLD ADVANCE είναι πραγματικά η επόμενη γενιά των υπερτονοτικων "όλα σε ένα".Καθημερινό συμπληρωμά διατροφής στο πόσιμο νερό των πτηνών που διαμένουν είτε σε κλουβί είτε σε πτηνοτροφείο ώστε να έχουν τέλεια υγεία και φυσική κατάσταση. Γιατί να διαλέξεις το AVIGOLD ADVANCE; Η AVIGOLD έχει υπάρξει μία αγαπητή εταιρεία σε όσους ασχολούνται με τα κατοικίδια για πάνω από 25 χρόνια, προσφέροντας ένα μείγμα 13 σημαντικών βιταμινών και φυτικών ελαίων, για συμπλήρωμα στο πόσιμο νερό των πτηνών πού είτε ζουν σε κλουβί είτε σε πτηνοτροφείο.

Στην τελευταία μας φόρμουλα έχουν προστεθεί ηλεκτρολύτες μεταλλικά στοιχεία αμινοξέα, προβιοτικά, νουκλεοτίδια και AVIARYGUARD (μόνο στο AVIGOLD ADVANCE) για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του AVIGOLD ADVANCE: είναι ειδικά σχεδιασμένο για κατοικίδια πτηνά καθώς και πουλιά πτηνοτροφείου ώστε να συνεισφέρει την καλύτερη δυνατή έχει υγεία. Η καλύτερη φυσική κατάσταση. Ενισχυμένο ανοσοποιητικό (βοηθά να μην αδυνατίζουν τα πτηνά). Προλαμβάνει τα πρωτόζωα και τα εσωτερικά παράσιτα όπως τα σκουλήκια. Υποστηρίζει τη γονιμότητα. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά ενισχύουν τις φυσικές άμυνες του πουλιού. Αυξημένη χρήση θρεπτικών στοιχείων.

Μειωμένη πτερόρροια με καλύτερη κατάσταση των φτερών. Αυξημένη υποστήριξη του ανοσοποιητικού. Μείωση του κινδύνου μόλυνσης. Ωφέλιμο κατά τη διάρκεια αγχωτικων περιόδων.

Πιο στέρεα περιττώματα. Διατήρηση της φυσικής χλωρίδας του εντέρου. Απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό. Αποτοξίνωση του οργανισμού. Βοηθά στο φιλτράρισμα του πόσιμου νερού και μειώνει τα βλαβερά βακτήρια. συμπληρώνει τα επίπεδα των νουκλεοτιδίων τα οποία μειώνονται από ασθένεια φαρμακευτική αγωγή ή στρες.

Θρεπτικά στοιχεία: βιταμίνη Α, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Κ, βιταμίνη Β3, βιταμίνη Β5, φολικό οξύ, βιοτίνη, βιταμίνη Β1, βιταμίνη Β2, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Β12, βιταμίνη C, χλωριούχο κάλιο, χλωριούχο νάτριο, μαγγάνιο, ψευδάργυρος, σελήνιο, ιώδιο, χαλκός, λυσίνη, μεθειονίνη, νουκλεοτίδια, προβιοτικά, ριγανέλαιο, γλυκάνισος και το AVIARYGUARD (μόνο στο AVIGOLD ADVANCE)

Δοσολογία: συμπληρώστε 10 ml ανά λίτρο πόσιμου νερού καθημερινά. Το AVIGOLD ADVANCE μπορεί να συνδυαστεί σε πόσιμο νερό μαζί με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της AVIFORM καθώς και με άλλα προϊόντα διαθέσιμα για τα πτηνά. Αυτό το τελείως φυσικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου χωρίς καμία παρενέργεια.
[automerge]1594227043[/automerge]
Πιστεύω με σπόρους καλούς με τη συγκεκριμένη πολυβιταμινη όχι όμως καθε μέρα όπως γράφει το θεωρώ υπερβολή αλλά ανά δύο τρεις μέρες. Με μια καλή αυγοτροφη δυο φορές την εβδομάδα και μια φορά μηλαράκι και μια μπροκολακι είσαι τέλεια από θέμα διατροφής των πουλιών ... συμφωνείτε;
 

Συνημμένα

  • IMG_20200708_194053.webp
    IMG_20200708_194053.webp
    23,6 KB · Προβολές: 9
Τελευταία επεξεργασία:

Σχετικά θέματα

Back
Top