Φροντίδα Τη γνώμη σας για το κλουβί και την τοποθέτησή του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης SniDer
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

SniDer

PB New Member
Εγγραφή
25 Ιουλ 2009
Μηνύματα
5
Πόλη
Χαλκίδα
Το κλουβί το εχω τοποθετήσει δίπλα ακριβώς στην μπαλκονόπορτα ώστε να έχουν πρώτον αέρα, δεύτερον φώς (όχι ήλιο), δίπλα σε λουλουδάκια της βεράντας (οσο πιο πρασινο γίνεται)..

Δέν είναι χαμηλά το κλουβί αλλα σε καλό ύψος...
Σε καθημερινή βάση βγαίνουμε μαζι έξω στην βεράντα εγω η γυναίκα μου και τα ροζελάκια μας...

Έχω επισυνάψει κάποιες φωτογραφίες για να μου πείτε τη γνώμη σας πρώτον για το κλουβί αν είναι καλό (σχετικά μεγάλο είναι αρκετα πιστεύω ή χρειάζονται μεγαλύτερο)... και δεύτερον αν κάνουμε καλα που τα έχουμε διπλα στη μπαλκονόπορτα ώστε να βλέπουν και συνέχεια έξω και που καθημερινά τα βγάζουμε στη βεράντα...

Ευχαριστώ!
 

Συνημμένα

  • P7250039.webp
    P7250039.webp
    56,1 KB · Προβολές: 150
  • P7250040.webp
    P7250040.webp
    73,6 KB · Προβολές: 139
  • P7250042.webp
    P7250042.webp
    57,5 KB · Προβολές: 131
Ο πίνακας πίσω από το κλουβί είναι όλα τα λεφτά.:D
Μπράβο για την αγάπη που τους προσφέρετε.
Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
 
😀... Ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τον πινακα :D μας τον εχει ζωγραφίσει η μητέρα μου και τον εχουμε πισω απο το κλουβί για τα ροζελάκια μας. Ειναι ενας από τους αγαπημένους μου όντως!


Θέλω το καλύτερο για αυτά και είναι τα πρώτα μας παπαγαλάκια και όσο να ναι ψιλο ανησυχώ αρχή είναι ακόμα και είναι και μικούλικα!
 
Το κλουβάκι δεν είναι κακό αλλά εγώ στη θέση σου θα είχα το νου μου μήπως έβρισκα κάποιο μεγαλύτερο. Επίσης όλες αυτές οι πατήθρες μειώνουν τον χώρο στον οποίο μπορούν να κινηθούν με άνεση τα πουλιά. Πιστεύω θα 'ηταν καλύτερα γι' αυτά αν έβγαζες 2-3. Άντί γι' αυτές για να "γεμίσει" το κλουβί μπορείς να κρεμάσεις περισσότερα παιχνίδια.
 
το βασικό ειναι επίσης να μη φυσάει...
...όσο για το κλουβί, αμα δεν πετάνε καθημερινά 2-3 ώρες θα σου πρότεινα να πάρεις λιγο μεγαλύτερο, για να μπορούν να φτερουγίζουν άνετα... και της πατήθρες βάλε μερικές λίγο πιο χοντρές...
 
...όσο για το κλουβί, αμα δεν πετάνε καθημερινά 2-3 ώρες θα σου πρότεινα να πάρεις λιγο μεγαλύτερο, για να μπορούν να φτερουγίζουν άνετα...

Πόσο πιο άνετο βρε Πωλίνα, ώστε να φτερουγίζουν; Τι μήκος θεωρείς ότι είναι αρκετό ώστε να κάνουν 2 φτερουγίσματα; Μιλάμε για παπαγάλους και όχι για καναρίνια.
Για τα υπόλοιπα συμφωνώ
 
οι ροζέλες μεγαλώνουν... κι άμα δεν πετάνε στο δωμάτιο μπορεί θα χρειαστούν κι άλλο χώρο. Ωραίο το κλουβί... Θα δεις στη συνέχεια αμα βολεύονται ή όχι.
 
Ευχαριστώ...

Οκ θα βγάλω κάποιες πατήθρες, θα αφήσω 3 για την ακρίβεια συν τη μεγάλη που πιάνει ολο το πλάτος του κλουβιού.
Αυτό το κλουβί ανοίγει από πάνω ολόκληρο γίνεται ανοιχτό αν θέλεις ώστε να μπορούν να βγαίνουν μελλοντικά απο πάνω και όχι απο το πορτάκι.

Τους έχω δύο παιχνιδάκια θα αγοράσω και άλλα κανα δυο...
Δεν τα χτυπάει ποτέ ο ήλιος εννοείται... συνέχεια τραγουδάνε και η μικρή και ο μικρός και πιστεύω αυτό ειναι θετικό ότι τους αρέσει το περιβάλλον τους..
 
Back
Top