Διατροφή Τιμές 20κιλης τροφής για budgies

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Gigas
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Gigas

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2014
Μηνύματα
115
Πόλη
Καβάλα
Kαλησπερα σε όλους. Θα ήθελα γενικά την γνώμη σας για μια τροφή που ενδιαφέρομαι για τα παπαγαλάκια.Από αρχής αφού γράφτηκα στο φόρουμ και διάβαζα γενικως μιας και απόκτησα ενα ζευγάρι budgie αποφάσισα να ξεκινήσω με την GARVO ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ 20KG
και από την πρώτη που ανάφερα έχει πολλή μεγάλη διάφορα στην τιμή. Τώρα θα ήθελα να μου πείτε αν την χρησιμοποιείται και αν είναι γενικά καλή σαν ποιότητα. Τελευταίο ξέρω ότι πληρώνεις αυτό αγοράζεις άλλα θα ήθελα την γνώμη σας για το συγκεκριμένο αν το έχει κάποιος στην κατοχή του. Ευχαριστω.
 
Παναγιώτη τα 20 κιλά για 2 παπαγαλάκια, θα διαρκέσουν πάνω από 1-1,5 χρόνο. Δεν θα σου πρότεινα να προμηθευτείς τόσο μεγάλη συσκευασία, ακόμα και αν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι μπορείς να την συντηρήσεις άψογα.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, αγόρασα πέρσυ τον Δεκέμβριου 10 κιλά με 4 budgies και τελείωσε φέτος τον Αύγουστο, δηλαδή 8 ολόκληρους μήνες. Οπότε πλέον και εφόσον έχασα το ένα μου θηλυκό από δυστοκία και χάρισα τον αρσενικό της, άρα έμεινα με δύο, προμηθεύομαι συσκευασίες του 1 κιλού.

Τώρα την τροφή που ρωτάς δεν την γνωρίζω, περίμενε ίσως κάποιος άλλος ξέρει.
Πάντως και η 20 κιλη η premium prestige της Versele Laga μικρή διαφορά βγάζει Versele Laga Premium Budgies αλλά και η απλή prestige ίσως και φθηνότερη αφού είναι 25κιλη. Versele-Laga Prestige Budgies 25kg - BestPrice.gr
 
To θεμα μαρια ειναι οτι μαλλον περιμενω την γεννα και βλεπω. Γιατι θα παρω αλλη μια ζευγαρωοστρα για να εχω και να δω ποσα παπγαλακια θα μου μεινουν μιας και απο τωρα εχουν αρχιζει και ζητανε 😀. Και για αυτο το αναφερω.Αρα μαρια προτεινεις του κιλου;Γιατι οσο και να ειναι η συντηρηση παιζει μεγαλο ρολο...
 
Έτσι βγαίνει, αν 4 καταναλώνουν 10 κιλά σε 7 μήνες σου λέω, όχι 8, λογάριασε πόσα πρέπει να έχεις για να καταναλώσεις 20 κιλά σε ένα 6μηνο που είναι η μάξιμουμ περίοδος να το έχεις εσύ στην συντήρηση.
Εξάλλου από την γέννα, δεν μπορείς να κάνεις ζευγάρια, εκτός αν αγοράσεις ξένα για να τα ζευγαρώσεις. Οπότε βλέπεις, ανάλογα τα κέφια τότε :)
Φυσικά αν έχεις φίλους με ίδια πουλάκια, μπορείτε να μοιραστείτε την συσκευασία.
 
Back
Top