Φροντίδα Τιμή για καινούριο κλουβί - κλούβα για κοκατίλ

iakovos

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
Θέλω να πάρω πιο μεγάλο κλουβί στο κοκατίλ μου γιατι νομίζω οτι θα είναι καλύτερα, έτσι;
Ξέρεται περίπου τιμές;

Η τιμή είναι κάτι το σχετικό απο 30 - 1000 ευρώ. Κοίτα πρώτα τι ταιριάζει στο κοκατιλ, τι το βολεύει, τι σε βολεύει σε σχέση με το χώρο σου και έπειτα κοίτα το οικονομικό. Μπορείς να βρείς και κινέζικα με 30 ευρώ αλλα μπορείς να βρείς και κάποιο ποιοτικό με τα 3πλάσια χρήματα.

Έχεται κανένα link με τιμές και κλουβιά;
Γύρο στα 100-220ευρό τι παίζει;

Mε αυτο το ποσο που λες οτι μπορεις να διαθεσεις παιρνεις ενα πολυ καλο κλουβι. Κοιταξες στα μεγαλα καταστηματα της Αθηνας; Αν δεν σ'αρεσει καποιο και παλι ζητα τα βιβλια απο τις εταιρειες που παραγγελνουνε και διαλεξε κι απο εκει αν θελεις, ολο και καποιο θα βρεις. Να προτιμησεις τετραγωνο και με αρκετα χωρο για να το κανεις παιδικη χαρα μεσα ωστε να περναει ευχαριστα την ωρα που μενει στο κλουβι του... 😉

πρεπει να ψαξεις σε αρκετα μαγαζια πριν παρεις κλουβι για να δεις τιμες... Εγω τους πηρα μια κλουβα 140ε με διαστασεις 1,80υψος και 1,20μηκος(την ειχα βρει σε 3 μαγαζια σε τιμη απο 140εως 190)!
στα μαγαζια που χει στην Αθήνας ειναι πανακριβα, το μισο απο την κλουβα μου εκανε 180ευρω σε προσφορα.

Εγώ πάντως δε θα σου πρότεινα κινέζικα. Ποιοτικά είναι πολύ κατώτερα. Δεν κρατάει πολύ η βαφή και έχουν πολλές ατέλειες που μπορεί να τραυματίσουν τον παπαγάλο σου. Τα ιταλικά από την άλλη είναι πάρα πολύ ποιοτικά κλουβιά που κρατάνε για χρόνια. Μπορείς να το δεις και μόνο σου, αν κάνεις μια βόλτα σε μεγάλο Pet Shop. Για κινέζικα οι τιμές είναι από 50 – 100 Euros και για ιταλικά (imac, ferplast κ. Α.) από 120 – 300 Euros.

Εγώ προσωπικά πήρα στην αρχή κινέζικο και το πέταξα στο εξάμηνο γιατί έβγαλε σκουριά. Πήρα ένα ιταλικό και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Back