Γενικά Τιμπραντο και καρδερίνες στον ίδιο χώρο

Panostimbrado

PB New Member
Εγγραφή
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
57
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους.έχω καναρίνια τιμπραντο, φλερτάρω όμως με την ιδέα να ψάξω για καρδερίνα εκτροφής, παλιός έρωτας βλέπετε, παράνομος βέβαια. Θα ήθελα λοιπόν από όποιον μπορεί μερικές συμβουλές γνώμες.1ον υπάρχει κάποιο θέμα να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο(μιλάμε για εξωτερική εκτροφή)2ον είναι πολύ ποιο δύσκολη στην φροντίδα της η καρδερίνα από ένα καναρίνι; Και τέλος με το κελάηδημα τους τι θα γίνει θα μπερδευτούν και θα λένε μια μιξι(ποιο πολύ με ενδιαφέρει να μην χάσουν τα τιμπραντο αν και δεν με ενδιαφέρουν διαγωνισμοί). Επισης να αναφέρω ότι δεν έχω σκοπό και ούτε με ενδιαφέρει η μεταξύ τους αναπαραγωγή.
 
@Stavros αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει κάπου πως γενικά τα καναρίνια φωνής μετά την δεύτερη πτερορροια τους ότι είναι να πουν το λένε και δεν αλλάζει το ρεπερτόριο τους. Ισχυει κάτι τέτοιο η κάνω λάθος;
 
Διατηρούν την αρχική βάση αλλά σε κάθε πτερόρροια κάνουν ένα μικρό restart. Στο νέο ξεκίνημα θα βάλουν στο ρεπερτόριο κάποιες φωνές από αυτές που άκουγαν, μόνο που αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε να συμβαίνει στα καναρίνια φωνής.
 
Back
Top