Διατροφή Τι άλλο μπορώ να δίνω να τρώει το κανάρι μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης bill97
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

bill97

PB New Member
Εγγραφή
31 Ιουλ 2018
Μηνύματα
159
Καλημερα στην ομαδα
Ο μικρος μου εκλεισε ενα μηνα μαζι σας σχεδον αλλα δοκιμασα του εβαλα Μαρουλακι
Μπροκολο
Αγγουρακι
Αυγο
Λιγο το μαρουλι ακουμπησε τα υπολοιπα οταν τα εβαλα τσιμπησε λιγο και μετα ουτε να τα φτησει μονο σπορια τρωει.
 
Δοκίμασε και άνηθο. Ο άνηθος στη διατροφή των πτηνών Τον βλέπουν σαν παιχνίδι και τρωνε συνήθως. Συνέχισε εσύ να προσφέρεις με διάφορους τρόπους (σε κομμάτια, τριμμένα κτλ) και κάποια στιγμή θα αρχίσει να τα τρώει.
 
Καλησπέρα. Για να δοκιμάσει και να φάει αυτά που του δίνεις θα χρειαστεί χρόνος και υπομονή. Καλύτερα να αρχίσεις με κάποιο χορταρικο και ύστερα να επεκταθείς πιο πέρα. Μπορείς πχ να δίνεις κάθε μέρα μαρούλι μέχρι να φάει. Ύστερα να δώσεις σπανάκι και πάει λέγοντας. Πολύ σημαντικό είναι πως όταν του δίνεις κάτι θα πρέπει να είναι πάντοτε πολύ καλά πλυμένο και στεγνωμενο. Μπορείς να διαβάσεις τον παρακάτω βοηθητικό οδηγό και να σου λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την διατροφή του https://community.petbirds.gr/threa...αρποί-για-τα-πουλιά.26454/page-2#post-2390165
 
Στα δικά μου τους βάζω σε ένα σκεύος ψιλοκομμένο μπρόκολο και άλλα χόρτα όπως ραδίκι, σπανάκι.
Έχω παρατηρήσει ότι όταν τα κόβω με μαχαίρι ή σαλάτα έχει μεγάλη αποδοχή, όταν τα κόβω με blender έχει μικρότερη αποδοχή.
 
Εσύ να συνεχίσεις να του βάζεις, αύριο βάλε στο κάγκελο ένα κομάτι μπρόκολο, άλλη μέρα βάλε λίγο μήλο, θα τα δοκιμάσει σίγουρα.
Ποιά είναι η ηλικία του;
 
Μικρος ειναι ο τυπος που το πουλησε μου ειπε κατω απο 1 χρονων οτι ειναι
Ο εκτροφέας του προφανώς δεν του έδινε χορταρικά και για αυτό το λόγο ο μικρός κάνει τον δύσκολο.
Εσυ να συνεχίσεις να δίνεις και θα δείς ότι σιγά σιγά θα τα μάθει και θα τα τρώει, είναι πολύ χρήσιμα για την υγεία του.
 
Back
Top