Καλημέρα σε όλους θα προσπαθησω να τα πω οσο πιο αναλυτικά μπορω ..Αρχες Αυγούστου το καναρίνι μου,εμφανισε μια πληγη στον πωπω αιμα λερωμενη αμαρα σηκωμένα φτερα και ξεκινισε να ανοιγοκλείνει το ενα ματακι του . Το βουταω στον Σαντοριναιο στη Θεσσαλονίκη ( μονο αυτος ηταν ανοιχτος) μου δινει πρωι βράδυ χαμομήλι και baytril( ενα πατημα ανα 100 ml) με τα πολλα η πληγη έκλεισε αλλα το ματι χειροτερεψε. Το ξαναβουταω κ το παω ξανα. Πρωιβραδυ χαμομήλι και κρεμα tobrex στο μάτι πρωι βράδυ .... διαφορά δεν είδα όμως αυτο ισα ισα έχασε τα πούπουλα γυρω απο το ματι. Το βουταω τρίτη φορα το παω στο κτηνιατρικο στο Ρετζικι. Μου αφαιρει μια κύστη απο την πλατη του( εδω και ενα χρόνο μου κανει κύστες κ τις αφαιρουμε) και μου λέει οτι αυτο είναι δερματικο οτι δεν πεθαίνει... βλέπει στις κουτσουλιές κοκκιδια. Δίνουμε βιταμινες total, μετα δυο μερες baycox μετα total ξανα και μου είπε στο τελος pterophen...! Λοιπον το ματι ςιναι χάλια πραγματικά την παιρνω τηλ. Μου λεςι παρε και δώσε ornithomycine σύμφωνα με τις οδηγίες. είμαι τριτη μερα και το πουλι είναι οπως θα δείτε στις φωτο. Τρώει λιγους σπορους αλλα δινω κ μαλακη τροφη αυγο μηλο και οτι μπορώ σε φρουτο... είναι φουσκωμένο στην πατηθρα τρωει λιγο και μετα ξανα φουσκώνει! Τι αλλο να κανω!!!! Δεν έχω αλλο καναρινι δεν το πολυεβγαζα εξω επίσης στο Ρετζίκι μου είπε οτι δεν είναι αδυνατος είναι οκ!! Το καναρίνι α
υτο το πηρα οταν ήμουν έγκυος έχει την ηλικία της κορης μου 3,5 ετων δε θέλω να το χασω!!!! Η φωτο στην ταιατρα είναι οταν το πηγα στο Ρετζίκι τωρα ειναι οπως στην αλλη