Φροντίδα Τι αξεσουάρ χρειάζομαι για το κλουβί του lovebird μου;

Luna buna

PB New Member
Εγγραφή
24 Δεκ 2018
Μηνύματα
10
Καλημερα σας.. ειμαι μια καινούργια παπαγάλομαμα οπως βλέπετε αυτο ειναι το παιδι μου η Luna. Λοιπον ας παρουμε τα παντα απο την αρχή η Luna ηρθε στην οικογένεια μας ξαφνικά και αυτο το λεω γτ για χελώνα πηγαμε παπαγαλο πηραμε 😀 2 μερες πριν τα Χριστούγεννα πηγαμε οικογενειακός στην Δραμα πληροφοριακά ενημερώνω οτι μένουμε Θάσο πηγαμε βασικα σε γιατρό για μενα και να κανει βολτα και η μικρη μας οταν γυρίζαμε για θασο πηγαμε σε ενα πετ σοπ να παρουμε την κορη μας μια χελώνα διότι εχουμε μια και θελαμε και αλλη μπήκαμε και γυρίσαμε και η τρεις ειδαμε την Luna και με μια φωνη ειπαμε θελουμε και αυτον τον παπαγάλο ηταν ερωτας με την πρωτη ματια ολοι στην οικογενεια της φερόμαστε στοργικά και με αγαπη... και τωρα λογο οτι μας ειπαν ειναι καλο αυτο το κλουβι μας το εδωσαν αλλα βλεπω ειναι μικρο εχω παραγγείλει βεβαια μεγαλύτερο αλλα λογο ημερών δεν ξερω ποτε θα ερθει αν μπορείτε βοηθήστε με να μου πείτε τι μπολ χρειάζονται για φαγητο η αν ειναι καλα αυτα που εχω τι να δινω να τρωει εκτος απο αυτα που μου εδωσαν τροφη σκονη και αυγοτροφη πατηθρες παιχνιδια για το νερο της ειναι καλο αυτο η θελει κατι αλλο ολες σας η απαντησεις θα ειναι χρήσιμες επίσης θελω και εγω να την μαθω να βγαίνει απο το κλουβι πως θα το καταφέρω βλέπει τα χερια μου και κανει σαν τρελο συγνώμη για το τοσο μεγαλο κειμενο και παλι σας ευχαριστώ ολους..
 

Συνημμένα

  • 20181226_194940.webp
    20181226_194940.webp
    72 KB · Προβολές: 3
Ωραια αρχικα πηρες νεο κλουβι! Καλο θα ηταν να παρεις πατηθρες απο φυσικο ξυλο, οχι καθρεφτες και παιχνιδαια να ασχολειται! Ταιστρες να προτιμησεις ανοιχτου τυπου. Η ποτιστρα ειναι οκ! Τροφη συσκευασμενη να παρεις καποια επωνυμης εταιριας, τιποτα χυμα!
 
Ωραια αρχικα πηρες νεο κλουβι! Καλο θα ηταν να παρεις πατηθρες απο φυσικο ξυλο, οχι καθρεφτες και παιχνιδαια να ασχολειται! Ταιστρες να προτιμησεις ανοιχτου τυπου. Η ποτιστρα ειναι οκ! Τροφη συσκευασμενη να παρεις καποια επωνυμης εταιριας, τιποτα χυμα!

Αυτες η πατηθρες πιυ λενε απο ξυλο οξιας ειναι καταληλες κανουν; Αυτη ειναι η τροφη και το αλλο μαλλον αυγοτροφη δλδ να παρω καινούργια κουνια χωρις καθρέφτη γτ αυτη μου εδωσε κουνια με καθρεπτη λενε οτι τους αρεσει να κοιτουν στον καθρέφτη και να μη του παρω παιχνίδια σε ευχαριστώ πολυ
[automerge]1545914728[/automerge]
Αν γίνεται να μας πείτε και ποια τροφή σας δώσανε και ποια αυγοτροφη. Υποψιάζομαι ότι η τροφή είναι χύμα και η αυγοτροφη ακατάλληλη.

Καλησπέρα αυτες ειναι μου προτείνετε κάποιες αλλες;
 

Συνημμένα

  • 20181227_134301.webp
    20181227_134301.webp
    44,5 KB · Προβολές: 4
  • 20181227_134311.webp
    20181227_134311.webp
    40,7 KB · Προβολές: 4
Αυτό το κίτρινο στο διάφανο σακουλάκι είναι για πέταμα. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σας πω. Η εταιρεία είναι καλή αλλά τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν τα έχω χρήσιμοποιήσει.

Για το καθρεφτάκι συμφωνώ κι εγώ ότι δεν χρειάζεται. Περισσότερο κακό κάνει πάρα καλό. Μπορείτε από εδώ μέσα να πάρετε ιδέες για χειροποίητα παιχνίδια που θα φτιάξετε εσείς με καλαμάκια, καπάκια από μπουκάλια κτλ.
 
Καλησπέρα οι πατήθρες από ξύλο οξιάς κάνουν. Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.Αρκεί να μην έχουν πολύ μεγάλη διάμετρο. Η τροφή είναι μια χαρά και αν έχει καλή αποδοχή από το πουλάκι μην την αλλάξεις. Η αυγοτροφή είναι ξηρή χύμα, συσκευασμένη μάλλον από το ίδιο το κατάστημα. Είναι καλύτερη επιλογή από το χύμα τσουβάλι, αλλά έχει το κακό πως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε μάρκα, διατροφικά στοιχεία και ημερομηνία λήξης. Οπότε καλό είναι να αποφεύγεται.
να παρω καινούργια κουνια χωρις καθρέφτη γτ αυτη μου εδωσε κουνια με καθρεπτη λενε οτι τους αρεσει να κοιτουν στον καθρέφτη και να μη του παρω παιχνίδια σε ευχαριστώ πολυ
Σου είπε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πρέπει να κάνεις. Δηλαδή να πάρεις κούνια χωρίς καθρέφτη και να βάλεις παιχνίδια μέσα στο κλουβί για να ασχολείται όταν θα μένει μόνο του. Θα σου πρότεινα σε πρώτη ευκαιρία να του πάρετε και άλλο ένα λοβάκι για παρέα γιατί οι παπαγάλοι είναι κοινωνικά πουλιά από την φύση τους.
 
Σας ευχαριστώ παρα παρα πολυ ολους σας για της πολύτιμες συμβουλές σας με βοηθήσατε παρα πολυ σε πρωτη φαση να ερθει το κλουβι θα παρω πατηθρες οξιας και μπολακια θα φτιαξω παιχνιδια με την μικρη μου και με το καλο μόλις μπορέσουμε θα παρουμε αλλο ενα για παρεούλα τι να πω σας ευχαριστώ τοσο μα τοσο πολυ για την βοηθεια σας :)
 
το μικρό σου είναι κουκλάκι! Να το χαίρεσαι! 🙂
πως θα το καταφέρω βλέπει τα χερια μου και κανει σαν τρελο
το μικρό σας έχει να μάθει πολλά πράγματα... Νέο περιβάλλον, νέα πρόσωπα, νέες συνθήκες διαβίωσης.
μην βάζεις τα χέρια σου στο κλουβί, το πρώτο καιρό, παρά μόνο για τα απαραίτητα (καθαριότητα, αλλαγή φαγητού-νερού)
μπορείτε να της μιλάτε-τραγουδάτε-σφυράτε με απαλή φωνή και να κάθεστε κοντά της όποτε έχετε χρόνο, για να συνηθίσει την παρουσία σας.
μπορείτε σιγά σιγά να της προσφέρετε λίγο μηλαράκι ή λίγο μπρόκολο ή ένα κομματάκι πιπερίτσα (με το χέρι σας έξω από το κλουβί)και για να μαθαίνει τα φρούτα-λαχανικά αλλά και να έρχεται κοντά σας.
πάντως να ξέρεις ότι αυτό που χρειάζεται περισσότερο, είναι υπομονή
 
Σε ευχαριστώ πολυ για της συμβουλές σου φυσικα και της μιλάμε και σημερα ανταποκρίθηκε στο τραγούδι μας δεν φαντάζεσαι την χαρα μας θα παρω και πιπεριές σημερα να δοκιμάσω γιατι με το μήλο δεν το έχουμε..[/QUOTE]
 
Back
Top