Γενικά Τι γίνονται τα καναρίνια που διακρίνονται στους διαγωνισμούς;

evelinag

PB New Member
Εγγραφή
25 Οκτ 2020
Μηνύματα
48
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας!
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση - απλού ενδιαφέροντος - που όσο και να έψαξα στο διαδίκτυο δεν κατάφερα να μου την απαντήσω. Εάν ένας εκτροφεας συμμετάσχει σε έναν διαγωνισμό καναρινιών(οποιαδήποτες κατηγορίας) και ένα από τα καναρινια του διακριθεί τι το κάνει; το πουλάει απαραίτητα;(φαντάζομαι η τιμή του ανεβαίνει) το κρατάει και το ζευγαρωνει;
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομίζω ότι αν το πουλάκι ανταποκρίνεται στους εκτροφικούς του στόχους, σε σχέση με το υπόλοιπο κοπάδι του, το κρατά για να ζευγαρώσει ώστε η επόμενη γενιά να φέρει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και έπειτα είτε το πουλάει είτε συνεχίζει και το κρατά για αν ζευγαρώσει με τους απογόνους του (ενδογαμία) προκειμένου μετά από διαδοχικές τέτοιες διασταυρώσεις να επιτύχει ένα καναρίνι που γονιδιακά να προσομοιάζει με τον διακριθέν στον διαγωνισμό.
 
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! Με βοηθήσατε πολύ και νομίζω ότι έχω αρχίζει και τα ξεκαθαρίζω... Όπως και πολύ άλλοι εδώ, έχετε παρά πολλές γνώσεις και πραγματικά πρέπει να είμαστε ευγνώμων που μας τις μεταφέρετε!
 
Back
Top