Γενικά Τι γνωμη εχετε για αυτον τον κτηνιατρο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Q-Ariel
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Q-Ariel

PB New Member
Εγγραφή
4 Φεβ 2014
Μηνύματα
359
Καλησπερα σας!
σκεφτομαι να επισκεφτω αυτον τον κτηνιατρο να κανει ενα τσεκ απ στο καναρινακι μου, τι γνωμη εχετε για αυτον. Αν τον γνωριζετε...

ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΥΠΡΟΥ 67 & ΠΟΡΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΚΥΨΕΛΗ
 
Γιώτα δεν τον γνωρίζω αλλά με αφορμή την ερώτησή σου θα είναι νομίζω καλό όποιος από εμάς έχει επισκεφθεί κτηνίατρο και είναι ευχαριστημένος, γιατί είδε ότι γνωρίζει όντως από πτηνά, να τον αναφέρει ώστε να μην βαδίζουμε οι υπόλοιποι στα τυφλά.
 
Εμπεριέχει πολλούς κινδύνους αυτό που ζητάτε.
Ένα φόρουμ δεν είναι υπεύθυνο να υποδείξει η να αποτρέψει κάποιον, ώστε να επισκεφθεί η να εμπιστευθεί τον Α η τον Β επιστήμονα.. Καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιου είδους προτροπές.
Μην ξεχνάτε ότι μια λάθος διάγνωση, δεν κάνει αυτομάτως άχρηστο και ανεπαρκή κάποιον, όπως αντίστοιχα μια σωστή, δεν καθιστά ειδήμονα και ξεχωριστό έναν άλλον..
 
Γιώτα, τι εννοείς τσεκ απ στο καναρίνι;
Βλέπεις κάτι που σε ανησυχεί;.. Έχει κάποια συμπτώματα;... Είναι νωχελικό;, δεν τρώει;
 
εχω συζητησει για ολα αυτα που με ανησυχουν σε αντιστοιχα ποστ μου. απλα ηθελα να το κοιταξει γενικα απο υγεια, να μου πει και τι φυλο ειναι επιτελους...
ειχα δει ενα θεμα που αναφεροταν σε κτηνιατρους και εμπειριες απο αυτους απλα δε 8υμαμαι να ειχα δει αυτο το ονομα.
 
Υπάρχει εδώ ένας κατάλογος με ονόματα γιατρών που έχουν αναρτήσει φίλοι μέλη του φόρουμ μας https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/.
Φυσικά έχουν γράψει αυτούς με τους οποίους είναι ικανοποιημένοι. Ίσως κάποιοι είναι ευχαριστημένοι από κάποιους άλλους και δεν σκέφτηκαν να το αναφέρουν.
Όσοι είναι δυσαρεστημένοι συνήθως δεν αναφέρουν τα ονόματα.
Ο συγκεκριμένος γιατρός δεν υπάρχει στην λίστα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, ούτε καλό ούτε κακό.
Θα σε συμβούλευα πριν τον επισκεφθείς και πληρώσεις την επίσκεψη να τον ρωτήσεις τηλεφωνικά αν στην περίπτωση που χρειαστεί, θα μπορέσει να σου κάνει εργαστηριακό έλεγχο στις κουτσουλιές. Ανάλογα με την απάντηση του θα καταλάβεις και το επίπεδο εμπειρίας του στα πτηνά και την δικτύωσή του.
 
θα είναι νομίζω καλό όποιος από εμάς έχει επισκεφθεί κτηνίατρο και είναι ευχαριστημένος, γιατί είδε ότι γνωρίζει όντως από πτηνά, να τον αναφέρει ώστε να μην βαδίζουμε οι υπόλοιποι στα τυφλά.
Αχιλλέα, γι' αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
 
ναι εκει ειχα κοιταξει, αλλα δεν ειχα δει το ονομα οποτε ειπα να ρωτησω εδω.
οπως και να χει 8α παρω τηλ. Να τον ρωτησω αυτο που μου προτεινατε!
 
Καλησπερα σας!
σκεφτομαι να επισκεφτω αυτον τον κτηνιατρο να κανει ενα τσεκ απ στο καναρινακι μου, τι γνωμη εχετε για αυτον. Αν τον γνωριζετε...

ΑΛΥΣΣΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΥΠΡΟΥ 67 & ΠΟΡΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΚΥΨΕΛΗ

Σου έχει συστήσει κάποιος αυτόν τον κτηνίατρο; Σου έχει πει κάποιος πως έχει γνώσεις και ασχολείται με πτηνά;
Οι γιατροί που αναφέρονται στο θέμα https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/ είναι γνώστες, οπότε καλύτερα να προτιμήσεις (κατά την γνώμη μου) κάποιον από τη λίστα του φόρουμ.
 
δεν εχω μεσο κι αυτος ειναι σχετικα κοντα μου.
αν τα καταφερω ισως παω εκει στο περιστερι που εχει το κτηνιατρικο κεντρο που βλεπω πως ειναι καλο!
 
Back
Top