Διατροφή Τι γνώμη έχετε για τα μπισκότα versele laga;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anast1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anast1

PB New Member
Εγγραφή
6 Ιουν 2021
Μηνύματα
77
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας! τι γνώμη έχετε για τα versele laga μπισκότα? τα εχω αγοράσει και αρεσουν πολύ στα budgie μου .τα χρησιμοποίω για εκπαιδευση και παιχνιδι αντι για το κεχρι..

τρωνε φρουτα λαχανικα και σπορους απλα την χρησιμοποιω σαν extra tip
 
αυτά είναι..
 

Συνημμένα

  • verselelag_37376719.webp
    verselelag_37376719.webp
    12,7 KB · Προβολές: 22
Είναι ένα προϊόν που δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές τροφές των πουλιών. Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι το τρώνε σαν τρελά. Προσωπικά δεν θα το έδινα στα πουλιά μου.
 
Στα παπαγαλάκια μου αρεσει να το τσιμπούν, αλλά δεν τα έχω δει ποτέ να το τρώνε κανονικά, το έχουν σαν σουπιοκόκκαλο όταν καμιά φορά το αγοράζω. Το κεχρί είναι καλύτερο για εκπαίδευση, όπως και τα φρούτα.
 
@Nausicaa δεν τα βάζω στο κλουβί ολόκληρα οπώς αναφέρει η συσκευασία ...τα κόβω στην μεση και τα τρωνε απο το χερι μου 😊 😊
 
Ούτε@anast1 Όσες φορές έχω πάρει ή μου τα έχουν δώσει, τα κόβω στα τρία, αλλά μόνο η Ίρις τα μασάει. Δεν νομίζω να καταπίνει τπτ, το έκανε αυτό και με ξερό ψωμί. Τα 'εχω δοκιμάσει κι εγώ πάντως, δεν έχουν κακή γεύση, πολύ σπορένια!
 
@Tony Forpus επειδη εχω διαβάσει καλές κριτικες για αυτη την εταίρια χωρίς να γνωριζω τις αναλογιες που αναφέρεις πιστευω δεν θα εβγαζε καποιο προιον επιβαρυντικο για την υγεια τους..
[automerge]1647638758[/automerge]
@Nausicaa παντως οι δικες μου με το που βγάζω τα μπισκότα απο την συσκευασία τρελαίνονται χαχα 😂
 
@anast1 Φτιάχνουν και τα στικ με ζάχαρη που δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά γενικά είναι υπευθυνη εταιρεία απόσο φαίνεται.

Αυτά είναι, όπως όταν ο γάτος ακουει την κονσερβα να ανοιγει και παρατά ό,τι κάνει!
 
@Tony Forpus επειδη εχω διαβάσει καλές κριτικες για αυτη την εταίρια χωρίς να γνωριζω τις αναλογιες που αναφέρεις πιστευω δεν θα εβγαζε καποιο προιον επιβαρυντικο για την υγεια τους..
Αυτό που λες είναι κάτι πολύ σχετικό και το μεγάλο brand δεν είναι εγγύηση πάντα.
Το συγκεκριμένο προϊόν πχ περιέχει γάλα και υποπροϊόντα γάλακτος.
Τα πτηνά δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβολιζουν το γάλα με ότι αυτό συνεπάγεται.
 
Back
Top