Συμπληρώματα Τι γνώμη έχετε για το Backs Super Backsin

SOCKRATIS

PB New Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
καλησπερα παιδια. Τι γνωμη εχετε για το Backs Super Backsin?το εχει δοκιμασει κανενας; Σας ευχαριστω πολυ

καλησπερα παιδια. Τι γνωμη εχετε για το Backs Super Backsin?το εχει δοκιμασει κανενας; Σας ευχαριστω πολυ

Καλησπερα και καλως ηρθες!

Τι ειναι αυτο, πολυβιταμινουχο συμπληρωμα; Για τι πουλια το θελεις;

καλησπερα κ καλως σας βρηκα. Ναι ειναι μια πολυβιταμινη που μπαινει στο νερο. Για καναρινια σκεφτομαι να το παρω αλλα πρωτα θελω τις συμβουλες σας αλλα κ τις γνωμες σας

υγρο πολυβιταμινουχο χωρις αμινοξεα

Tauben Sandeck - Backs Super Backsin 500 ml Multivitamin

ανα λιτρο

Θρεπτικές πρόσθετες ύλες
1000000 IU βιταμίνης Α (E672)
80000 IU βιταμίνης D3 (E671)
650 mg βιταμίνης Ε
500 mg βιταμίνης Β1
900 mg βιταμίνης Β2
700 mg βιταμίνης Β6
3000 mcg βιταμίνης Β12
510 mg βιταμίνης Κ3 μεναδιόνης
8000 mg βιταμίνης C
2100 mg παντοθενικού ασβεστίου
5 100 mg νικοτιναμιδίου
110 mg φολικού οξέος
20500 mcg Βιοτίνη

προσεξε να τηρεις τη δοσολογια και οχι υπερβασεις στις προτεινομενες μερες χορηγησης που λεει εκει.

Δεν το εχω χρησιμοποιησει.Απλα παρεθεσα τα στοιχεια.

Τι ακριβώς σε απασχολεί Σωκράτη; Για μια πολυβιταμίνη πρόκειται, δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να την αξιολογήσει. Δεν υπάρχει κάποιος αντικειμενικός τρόπος για να μετρήσει κανείς τα αποτελέσματα της μιας ή της άλλης πολυβιταμίνης, κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, για να καταλήξει σε συμπέρασμα.

Κατά την άποψή μου, όλες πάνω κάτω την ίδια δουλειά κάνουν. Είναι "συμπληρώματα διατροφής" και από τον χαρακτηρισμό αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καν απαραίτητη, αν η διατροφή είναι πλήρης. Αν εξαιρέσεις ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως π.χ. αν το πουλί είναι άρρωστο και δεν μπορεί να τραφεί σωστά, τότε μια οποιαδήποτε πολυβιταμίνη μπορεί να βοηθήσει.

Απλως επεσε το ματι μου σε αυτη την πολυβιταμινη κ θα ηθελα τις αποψεις σας. Επειδη αυτη η εταιρια δεν ειναι ευρεως γνωστη στην αγορα ρωτησα μηπως κανενας απο την παρεα μας την χρησιμοποιησε. Απο τα στοιχεια που εχει μπορουμε να δωσουμε στα καναρινια μας γιατην περιοδο της προετοιμασιας;

Κατά την προετοιμασία αναπαραγωγής θα μπορούσε ίσως η βιταμίνη Ε να είναι λίγο περισσότερη. Σε γενικές γραμμές είναι καλή.

Back