Ασθένειες Τι δαχτυλίδια να βάλω στα μικρά καναρινάκια

Dimitris 1972

PB New Member
Εγγραφή
1 Ιαν 2021
Μηνύματα
1
Πόλη
Χίος
Καλημέρα και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω έχω πάρει 1 ζευγάρι τιμπραντο το αρσενικό είναι του 20 και το θηλυκό του 19.Θέλω να τα ζευγαρωσω. Πρώτη φορά το επιχειρώ.εχουν δαχτυλιδια στα πόδια τους είναι από εκτροφείο.εγω όταν ζευγαρώσουν και γεννήσουν τι δαχτυλιδια να βάλω και τι ακριβώς θα γραφουν.ευχαριστω πολυ
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πρώτα απ' όλα να πούμε ότι δεν χρειάζεται να βάλεις δαχτυλίδια στα πουλιά που θα βγάλεις. Τα δαχτυλίδια είναι χρήσιμα ή και απαραίτητα όσον αφορά στους διαγωνισμούς των πουλιών αλλά όταν μιλάμε για μερικά πουλάκια που θα βγάλεις για να τα φροντίζεις και να τα χαίρεσαι, τα δαχτυλίδια στα καναρίνια δεν είναι απαραίτητα.

Εδώ θα βρεις κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το θέμα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακριβώς το πότε και το γιατί χρησιμοποιούνται τα δαχτυλίδια: -> Τα δαχτυλίδια ταυτότητες των πουλιών.

Καλή χρονιά επίσης.
 
Δημήτρη, @Dimitris 1972 , και μια και σκοπεύεις να ζευγαρώσεις τα πουλάκια, όταν θα έχεις χρόνο, διάβασε και το παρακάτω άρθρο, κι αν σου δημιουργηθούν απορίες, το συζητάμε περαιτέρω (σε νέο θέμα που θα ανοίξεις στην Αναπαραγωγή Καναρινιών)
 
Back
Top