V vendetta Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 230 Πόλη Ηράκλειο 20 Ιουν 2008 #1 τι διατροφη πρεπει να ακολουθησει μια μαινα, λιχουδιες;
T teo2 Εγγραφή 6 Φεβ 2008 Μηνύματα 174 Πόλη Μεταμόρφωση 20 Ιουν 2008 #2 Η μαϊνα τρώει τροφή για μαινα που πουλάνε στα πετ σοπ
V vendetta Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 230 Πόλη Ηράκλειο 20 Ιουν 2008 #3 ναι, μια που μυριζει πολυ ομορφα, χαλια δηλαδη. περα απο την τροφη αυτη που ειναι απαραιτητη υπαρχει και κατι αλλο που να μπορω να της δινω;
ναι, μια που μυριζει πολυ ομορφα, χαλια δηλαδη. περα απο την τροφη αυτη που ειναι απαραιτητη υπαρχει και κατι αλλο που να μπορω να της δινω;
Μ Μαιρη Εγγραφή 11 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.739 Πόλη Αθήνα 23 Ιουν 2008 #5 Μπορείς να της δίνεις και φρούτα. Η μάινα του αδελφού μου τρελένεται για μήλο και μανταρίνι. Δοκίμασε το μήλο και θα δεις πως θα πάθει πλάκα:D
Μπορείς να της δίνεις και φρούτα. Η μάινα του αδελφού μου τρελένεται για μήλο και μανταρίνι. Δοκίμασε το μήλο και θα δεις πως θα πάθει πλάκα:D
P Psipsini Εγγραφή 2 Οκτ 2007 Μηνύματα 11 Πόλη Γαλάτσι 23 Ιουν 2008 #6 re paidia poia einai i timi mia mainas?
Μ Μαιρη Εγγραφή 11 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.739 Πόλη Αθήνα 23 Ιουν 2008 #7 Ο αδελφός μου την πήρε 200 ευρώ!
Georgina Εγγραφή 11 Σεπ 2006 Μηνύματα 6.134 Πόλη Αθήνα 23 Ιουν 2008 #8 Διάβασε εδώ... https://community.petbirds.gr/threads/Μάινα-hill-myna-gracula-religiosa.4659/
V vendetta Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 230 Πόλη Ηράκλειο 25 Ιουν 2008 #9 Μαιρη είπε: Ο αδελφός μου την πήρε 200 ευρώ! Δείτε το υπόλοιπο... μονο; Πλακα κανεις; Εξωπραγματικη τιμη. Ποτε
Μαιρη είπε: Ο αδελφός μου την πήρε 200 ευρώ! Δείτε το υπόλοιπο... μονο; Πλακα κανεις; Εξωπραγματικη τιμη. Ποτε
V vendetta Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 230 Πόλη Ηράκλειο 25 Ιουν 2008 #10 Georgina είπε: Διάβασε εδώ... https://community.petbirds.gr/threads/Μάινα-hill-myna-gracula-religiosa.4659/ Δείτε το υπόλοιπο... thanks, οποτε απο φρουτα μπορω να δωσω και τα παντα, αυριο εχει κερασια το μενου.:)
Georgina είπε: Διάβασε εδώ... https://community.petbirds.gr/threads/Μάινα-hill-myna-gracula-religiosa.4659/ Δείτε το υπόλοιπο... thanks, οποτε απο φρουτα μπορω να δωσω και τα παντα, αυριο εχει κερασια το μενου.:)
Μ Μαιρη Εγγραφή 11 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.739 Πόλη Αθήνα 25 Ιουν 2008 #11 vendetta είπε: μονο; Πλακα κανεις; Εξωπραγματικη τιμη. Ποτε Δείτε το υπόλοιπο... Πρίν ένα χρόνο. Ομως την αγόρασε απο ιδιώτη και το πουλί είναι τόσο ήρεμο που το βγάζει και έξω απο το κλουβί του. Άσε το τι παρλαπίπας είναι:D
vendetta είπε: μονο; Πλακα κανεις; Εξωπραγματικη τιμη. Ποτε Δείτε το υπόλοιπο... Πρίν ένα χρόνο. Ομως την αγόρασε απο ιδιώτη και το πουλί είναι τόσο ήρεμο που το βγάζει και έξω απο το κλουβί του. Άσε το τι παρλαπίπας είναι:D
V vendetta Εγγραφή 5 Ιουν 2008 Μηνύματα 230 Πόλη Ηράκλειο 25 Ιουν 2008 #12 Μαιρη είπε: Πρίν ένα χρόνο. Ομως την αγόρασε απο ιδιώτη και το πουλί είναι τόσο ήρεμο που το βγάζει και έξω απο το κλουβί του. Άσε το τι παρλαπίπας είναι:D Δείτε το υπόλοιπο... χιχι μια χαρα σε βρισκω. σημερα της εδωσα κερασια και εκοψα και λιγο αγγουρακι και της αφησα στην τροφη πανω.
Μαιρη είπε: Πρίν ένα χρόνο. Ομως την αγόρασε απο ιδιώτη και το πουλί είναι τόσο ήρεμο που το βγάζει και έξω απο το κλουβί του. Άσε το τι παρλαπίπας είναι:D Δείτε το υπόλοιπο... χιχι μια χαρα σε βρισκω. σημερα της εδωσα κερασια και εκοψα και λιγο αγγουρακι και της αφησα στην τροφη πανω.
Μ Μαιρη Εγγραφή 11 Ιουν 2008 Μηνύματα 1.739 Πόλη Αθήνα 26 Ιουν 2008 #13 vendetta είπε: χιχι μια χαρα σε βρισκω. σημερα της εδωσα κερασια και εκοψα και λιγο αγγουρακι και της αφησα στην τροφη πανω. Δείτε το υπόλοιπο... Δοκίμασε και μήλο και θα με θυμηθείς.. Θα πάθει την πλάκα της:D
vendetta είπε: χιχι μια χαρα σε βρισκω. σημερα της εδωσα κερασια και εκοψα και λιγο αγγουρακι και της αφησα στην τροφη πανω. Δείτε το υπόλοιπο... Δοκίμασε και μήλο και θα με θυμηθείς.. Θα πάθει την πλάκα της:D