Διάβασε εδώ ότι άμα τα αυγά έχουν μαλακό τσόφλι είναι τις περισσότερες φορές λόγω έλλειψης ασβεστίου. Και σας ρωτάω τώρα, τι είδος ασβεστίου είναι καλύτερο να χορηγείται:
1)Μέσα στο νερό
2)Μέσω αυγού
3)Ή μέσω κάποιας άλλης μεθόδου
Όποιος μπορεί να απαντήσει να το κάνει παρακαλώ γιατί το πρόβλημα μου επείγει!
1)Μέσα στο νερό
2)Μέσω αυγού
3)Ή μέσω κάποιας άλλης μεθόδου
Όποιος μπορεί να απαντήσει να το κάνει παρακαλώ γιατί το πρόβλημα μου επείγει!