Γενικά Τι είδους πληρωμή θα μπορούσα να κάνω για ένα ζακό ή μακάο;

Σύλια

PB New Member
Εγγραφή
3 Αυγ 2020
Μηνύματα
85
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα σας. Θέλω να θεσω ένα ερώτημα όπου πολλοί ίσως το έχετε σκεφτεί καθώς η τιμη ενός ήμερου αρσενικού μωρού ζακο ή Μακάο είναι απλησίαστη. Η πληρωμή γίνεται μόνο cash? Δε θα μπορούσαν να υπογραυθουν γραμμάτια συγκεκριμένου ποσού κάθε μήνα? 800 ευρω για 3 μηνών μωρό ζακο η Μακάο... 😵Είναι απλά πολύ δυσκολο κανείς να τα δώσει στην σημερινή εποχή που ζούμε .. Είναι όνειρο ζωής για εμένα ένας ζακο ή Μακάο αλλά απ ότι βλέπω μάλλον όνειρο θα μείνει 😟
 
Έχεις σκεφτεί ότι χρειάζεσαι άλλα τουλάχιστον 300-400 για αγορά κλουβιού κι άλλα 200 για αρχή για αγορά εξοπλισμού κλουβιού, παιχνιδιών, τροφών κτλ? Δεν είναι φτηνή η διατήρησή τους. Επίσης γραμμάτια (επιταγές εννοείς?) δεν έχω ακούσει να δέχεται κανένας για ζώα. Ο ευκολότερος τρόπος κατά τη γνώμη μου είναι να αποταμιεύσεις τα ποσά που θα έδινες σε μηνιαίες πληρωμές μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζεσαι.
 
Τα Μακάος είναι από τις αδυναμίες μου, αλλά στο δυάρι που μένω επ ουδενί δεν χωράει. Ούτε ο ίδιος, ούτε η προίκα του. Επομένως, και για εμένα όνειρο θα παραμείνει. Έχει τύχει να ακούσετε βιντεάκια να...κελαϊδάει ο Μακάο?

Συμφωνώ απόλυτα με Φοίβο. Η αγορά είναι δευτερευούσης σημασίας και προσωπικά νομίζω ότι το ποσό που αναφέρθηκε για κλουβί είναι πολύ μικρό. Χρειάζονται πολύ ανθεκτικά κάγκελα οι Μακάο, όποτε πρέπει και αυτό να ληφθεί υπόψιν. Σε κριτικές κλουβιων στο amazon, υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες που κάνουν λόγο για το πώς τσάκισε ο Μακάο τα κάγκελα. Επίσης, τα παιχνίδια για το μέγεθός τους, οι πατήθρες κτλ είναι και αυτά δαπανηρά. Για να μην μιλήσουμε για το αν χρειαστεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τσεκ απ κτλ..

Κάτι εξίσου βασικό - για εμένα - είναι ότι θεωρώ πολυ λίγα είδη παπαγάλων κατάλληλα για αρχάριους και ο Μακάο σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά τα ειδη.

Τωρα, με δεδομένα όλα τα παραπάνω, και με κάθε σεβασμό, αν ήμουν εκτροφέας και μου έκαναν λόγο για δόσεις, πουλάκι δεν θα έδινα.
 
Εγώ πάλι ξέρω (πετ σοπ) το οποίο δίνει ζωάκια( παπαγάλους κυρίως) με δόσεις. Δεν συμφωνώ με αυτό αλλά δεν έχει και πολύ σημασία, αφού το κάνει.
 
Back
Top