Διατροφή Τι είναι αυτό το κίτρινο σαν μπισκότο στην manitoba canary premium;

Panostimbrado

PB New Member
Εγγραφή
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
57
Πόλη
Αθήνα
Καλημέρα σε όλους. Για σπόρια στα καναρίνια μου έχω επιλέξει να δίνω την Manitoba canary best premium. Στην τελευταία ανανέωση όμως που έκανα είδα κάτι διαφορετικά στα συστατικά που έχει, το λάθος μου βέβαια είναι ότι πέταξα τη συσκευασία για να δω αναλυτικά τι έχει μέσα γιατί την βάζω σε ένα γυάλινο βάζο.η διαφορά λοιπόν είναι στο κίτρινο σαν μπισκότο που θα βάλω στην φωτογραφία παρακάτω. Οποιος γνωρίζει τι είναι αυτό και αν είναι περιττό για την διατροφή τους ας προτείνει κάτι.
[automerge]1593244074[/automerge]
D8523163-B126-48AC-BCAE-CB406CEE2BD9.webpEDFE6A3D-4C62-4D9D-BF64-30EF764A533A.webp
 
@Γιαννης17 σε ευχαριστώ πολύ. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν κάποιος πέρνει την συγκεκριμένη τροφή υπάρχει η best premium με και χωρίς το vam?το ρωτάω για την επόμενη που θα πάρω αφού όπως μου λες δεν είναι μπισκότο όπως στης χύμα, υποθέτω πως δεν υπάρχει πρόβλημα να το δίνω στα πουλιά.
 
Από όσο γνωρίζω η τροφή αυτή βγαίνει μόνο με VAM. Γενικά δεν είναι κάτι ανθυγιεινό για τα πουλιά. Το αντίθετο κιόλας. Οπότε η κατανάλωση του δεν θα είναι πρόβλημα.
 
Ωραία όποτε δεν ψάχνω για άλλη τροφή. Τώρα όμως αν ισχύει,όπως λες ότι αυτή η τροφή βγαίνει μόνο με vam, αρχίζω να έχω αμφιβολίες για την τιμιότητα του καταστήματος που ψωνίζω και το λέω αυτό γιατί όλες της προηγούμενες φορές που πήρα την συγκεκριμένη τροφή, από το ίδιο ράφι ίδια συσκευασία ίδια τιμή δεν είχε vam..
 
Γενικά οι τροφές αλλάζουν. Μπορεί να δεις κάποιο νέο σπόρο ή να λείπει κάποιος σπόρος και να έχει αντικατασταθεί από άλλον. Τα κάνουν κάτι τέτοια οι εταιρίες για δοκιμή. Δεν είναι το κατάστημα συγκεκριμένα.
 
Μακάρι να είναι έτσι, γιατί η αλήθεια είναι ο καταστηματάρχης η υπάλληλος δεν ξέρω τι είναι, είναι πολύ ευγενικός και πρόθυμος να βοηθήσει πάντα.σε ευχαριστώ και πάλι Γιάννη.
 
@Tony Forpus Δεν εννοούσα ότι θα μπορούσε να αφαιρέσει το vam. Αλλά ότι ίσως να χρησιμοποιεί συσκευασία της Manitoba με ποιο οικονομικούς σπόρους.. Θα μου πείτε τώρα ότι το πάω μακριά.. Αλλά πολλά έχουμε δει γιατί όχι και αυτό.
 
Τοτε δεν εχεις να φοβασαι κατι σε επίπεδο petshop, σε καποιες παρτιδες υπαρχει η πιθανοτητα να αλλαζει η συσταση με βαση την διαθεσιμότητα αλλα επανερχεται αυτο παλι.
 
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Άλλαξα σταδιακά την τροφή από τη vitakraft (μέτρια αποδοχή από τα καναρίνια) στη Manitoba. Πραγματικά και τα 3 την εξαφανίζουν με απόλυτη ευχαρίστηση εκτός από το κίτρινο μπισκοτάκι το VAM. Υπάρχει πρόβλημα πιστεύετε που δεν το τρώνε είναι απαραίτητο στη διατροφή τους όσο αφορά τα διατροφικά χαρακτηριστικά;
 
Back
Top