Αναπαραγωγή Τι είναι τα υβρίδια των παραδείσιων πουλιών;

Εγγραφή
28 Μαρ 2016
Μηνύματα
624
Πόλη
Αθήνα
Έχω προσέξει ότι υπάρχουν πολλά υβρίδια παραδείσια πως γίνεται αυτό;
Επίσης έχω βάλει φοτο από μερικά αλλά γίνεται να ζευγαρώσουν και να βγάλουν μικρά; Δηλαδή μπορείς να το κάνεις;

Συγγνώμη αν σας κούρασα 😛
 
Φοτο
 

Συνημμένα

  • cherry f x zebra f.webp
    cherry f x zebra f.webp
    8,6 KB · Προβολές: 72
  • owl f x zebra f.webp
    owl f x zebra f.webp
    18,7 KB · Προβολές: 69
  • Owl Finch X Shaft tail .webp
    Owl Finch X Shaft tail .webp
    4,9 KB · Προβολές: 78
  • upe4.webp
    upe4.webp
    4,1 KB · Προβολές: 72
  • zebramale-2shots-bateson.webp
    zebramale-2shots-bateson.webp
    42 KB · Προβολές: 72
  • OwlFInch-hybrids.webp
    OwlFInch-hybrids.webp
    20,1 KB · Προβολές: 69
Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για παραδείσια, όμως θα πρέπει να έχεις λίγη υπομονή και να περιμένεις να σου απαντήσουν οι έμπειροι επί του θέματος. Εξάλλου αν βιάζεσαι τόσο κοίτα στις σελίδες που βρήκες τις φωτογραφίες για περαιτέρω πληροφορίες ή κάνε μια αναζήτηση στο google.
 
Η ερωτησή σου είναι αν μπορεί να γίνει υβριδισμός μεταξύ αυτων των finches?
Γιατι απ'οτι βλέπεις γίνεται οποτε αν ήθελες να το κάνεις θα μπρούσες...
Η μήπως θες να ξέρεις αν οι απόγονοι είναι γόνιμοι;
Πάντως όπως και να 'χει πρέπει να έχεις κάποιους λόγους για να κάνεις τέτοια αναπαραγωγή.
 
Το ξερω οτι καπια μπορει να ειναι στειρα και εχω λογο οτι η ζεμπρουλα μου εχει εξαντλιθει απο γεννες και ο ανρσενικος μ ειναι πυρομενος και ετσι λεω μηπος το φθηνοπορο να το κανω ετσι.
 
Γιατί έχεις και άλλα εξωτικά; Μπορείς να γράψεις σαφώς την σκέψη σου;
 
Και ένα καναρίνι που θα σου χαρίσει ο Μισαλούρης και ένα σκιουράκι που θα σου κάνουν δώρο οι γονείς σου στα γενέθλιά σου.
Εν τω μεταξύ, στα παπαγαλάκια δυσκολεύεσαι να πάρεις ένα σωστό κλουβί.
Θα σου έλεγα, να ξανασκεφτείς τις κινήσεις σου.
Τα ζώα έχουν έξοδα και απαιτούν χρόνο και γνώσεις.
 
Ακουστε ο μισαλουρις δεν θα μου δωσει καναρινι για αλλους λογους και τελικα ειπα στους γονεις μου να μην παρουμε σκιουρακι γιατι απο το να παρω ενα σκιουρακι που δεν εχω καμοια πειρα απο τρωκτικα και στο τελος να τα κανω σκ, α παρα να παρω 2 ακομα πουλακια που κατι ξερω και στο μελλον μπορει να ξεκεινησω με ενα χαμστερ ποτε δεν ξερεις.
 
Ακουστε ο μισαλουρις δεν θα μου δωσει καναρινι για αλλους λογους και τελικα ειπα στους γονεις μου να μην παρουμε σκιουρακι γιατι απο το να παρω ενα σκιουρακι που δεν εχω καμοια πειρα απο τρωκτικα και στο τελος να τα κανω σκ, α παρα να παρω 2 ακομα πουλακια που κατι ξερω και στο μελλον μπορει να ξεκεινησω με ενα χαμστερ ποτε δεν ξερεις.
Σκέψου τα όλα πολύ καλά πριν κινηθείς γιατί όπως προαναφέρθηκε είναι μεγάλη ευθύνη!
 
Σοστο κι αυτο αλλα δεν ξερω αν αυτο που θα μου δωσει θα το ζευγαροσω ετσι μπορει το αλλο καινεπησεις μπενγκαλεζο θα μου δωσει.
 
Ηλία ούτε η ηλικία σου ούτε η εμπειρία σου σου επιτρέπει να κάνεις ζευγαρώματα, πόσο μάλλον υβριδικά.
Η γνώμη μου και η συμβουλή μου είναι να κρατήσεις ΜΟΝΟ τα πουλιά που έχεις αυτή την στιγμή και να μάθεις να τα φροντίζεις σωστά.
Πουθενά δεν είδα να ρωτάς για σωστή διατροφή, σωστές διαστάσεις κλουβιών, καθαριότητα ή κάτι άλλο που έχει σχέση με φροντίδα.
Όλο ζευγαρώματα και άσχετα σε απασχολούν, κάτι που αποδεικνύει την κακιά μοίρα των πουλιών.
Κάνε κράτει :)
 
Εχεις πει πως αγορασες αυτα που χρειαζεται το σκιουρακι. Τελικα δεν θα το παρεις; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βιαζεσαι να γεμισεις με ζωα απο την στιγμη που δυσκολευεσαι με τους παπαγαλους. Συνεχεια αλλαζεις γνωμη.

Τα ζωα ειναι ευθυνη. Δεν ειναι παιχνιδια. Αν πραγματικα θελεις κατι μενεις σε αυτο. Το να αλλαζεις γνωμη συνεχεια δειχνει πως δεν εισαι σιγουρος.


Δεν ειχα σκοπο να σχολιασω. Αλλα ειπα μηπως... Μηπως αυτη την φορα σε πεισω να σκεφτεις καλυτερα. Τωρα εισαι σπιτι, ειναι καλοκαιρι και εχεις ελευθερο χρονο. Μετα; Τα εξοδα τους τα σκεφτηκες; Αν αρρωστησουν;
 
Αλλα ειπα μηπως... Μηπως αυτη την φορα σε πεισω να σκεφτεις καλυτερα. Τωρα εισαι σπιτι, ειναι καλοκαιρι και εχεις ελευθερο χρονο. Μετα; Τα εξοδα τους τα σκεφτηκες; Αν αρρωστησουν;
Πραγματικά έχει μεγάλο δίκιο Ηλία, σκέψου πάρα πολύ καλά το θέμα των κατοικίδιων που θέλεις!
 
Λοιπον για να καταλαβετε εχω ενα ζυγαρι παραδεισιων και ενα ζευγαρι παπαγαλων μπατζι και λεω να παρω ενα η δυνακομα παραδεισια. Και δεν ειπα οτι τα πηρα ολα πηρα: δυο παιχνιδακια που θα τα βαλω στους παπαγαλους καινπηρα εναν ξυλινο σωλινα που θα γινει φωλια για τα παραδεισια. Υποστροματα και τετοια δεν πηρα. Πηρα και μια πετρα ασβεστιου που δεν πιστευω να παει χαμενει😛
 
πηρα: δυο παιχνιδακια που θα τα βαλω στους παπαγαλους καινπηρα εναν ξυλινο σωλινα που θα γινει φωλια για τα παραδεισια. Υποστροματα και τετοια δεν πηρα. Πηρα και μια πετρα ασβεστιου που δεν πιστευω να παει χαμενει😛
Ας ακολουθήσουμε το σύστημα λειτουργίας του φόρουμ.
Εδώ που είναι η παρουσίαση των budgies σου https://community.petbirds.gr/threads/Τα-παπαγαλακια-μου-μπατζι.27713/ και που μας τα παρουσίασες έξω από το κλουβί, όταν σε άλλο άσχετο πάλι θέμα, σου είπαμε ότι το κλουβί είναι ακατάλληλο, περιμένουμε να μας παρουσιάσεις το κλουβί και τα εξαρτήματα των πουλιών αυτών, καθώς και να γίνει συζήτηση γι' αυτά.
Άνοιξε και ένα θέμα για το ζευγάρι που έχεις με τα zebra finches, να δούμε το κλουβί τους και να συζητήσουμε αναλυτικά, τι πρόβλημα αντιμετωπίζει το θηλυκό σου, πότε κουράστηκε από τις γέννες, πόσες γέννες έκανε και τι έγιναν οι νεοσσοί.
Εδώ είναι το θέμα με τα υβρίδια και μόνο εγκυκλοπαιδικά μπορεί να σου απαντήσει κάποιος και όχι για να κάνεις πειράματα εσύ με τα πουλάκια.
 
Back
Top