Γενικά Τι είναι το εκπαιδευτικό clicker;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Doris
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Doris

PB New Member
Εγγραφή
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
35
Πόλη
Orleans France
ξερει κανεις τι ειναι αυτο το "εκπαιδευτικο clicker"εαν κανει δουλεια; Εχω ακουσει οτι ειναι κατι σαν επιβραβευση για τους παπαγαλλους.. Κ βοηθαει στην εκπαιδευση... Ισχυουν ολα αυτα; Κ αν ναι εχει κανεισ ιδεα που μπορω να το βρω; Γτ ρωτησα ενα pet shop κ δεν ειχαν...
 
Αυτό είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης. Ξέρω ότι κάποιοι εδώ στην Αμερική που το χρησιμοποιούν για την εκπαίδευση τους οι παπαγάλοι. Άνθρωποι, επίσης, χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική για σκύλους. Ουσιαστικά, θα ξεκινήσει με τη διδασκαλία σας πουλί να εκτελέσει μια κόλπο. Όταν εκτελεί σωστά, θα του δώσει την ανταμοιβή του (λιχουδιά) και "κλικ" για την clicker. Τελικά, θα σταματήσει να του παρέχουν τη λιχουδιά και μόνο "κλικ". Ο στόχος είναι να κάνουν το πουλί να συνδέει τον ήχο του clicker με την ανταμοιβή.
 
Επίσης, δεν χρειάζεται οποιαδήποτε ειδικά εργαλεία για τη διαδικασία αυτή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ήχου-snap τα δάχτυλά σας, ή να κάνει μια ειδική ήχου με κάποια άλλη συσκευή.
 
μαλιστα.. Καταλαβα, στην ουσια δηλαδη δεν ειναι η συσκευη, οσο ο ηχος που θα μαθει το πουλι, σωστα;
 
  • Like
Αντιδράσεις: lina
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να κοιτάξεις στο νετ τον όρο ''συντελεστική μάθηση''.
 
  • Like
Αντιδράσεις: lina
To training Klicker basisete stin idea na kaneis ena thoribo (Klick) to pouli kanei kati pou exei mathenei, kai gia afti tin praksei pernei ena likouri.
 
  • Like
Αντιδράσεις: lina
Το clicker training βασίζεται όπως είπε πολύ σωστά και ο Κωσταντίνος στην συντελεστικη μάθηση (κλασικό παράδειγμα το πείραμα Pavlov, εξαρτημένη μάθηση) Όπως είπαν και τα υπόλοιπα μέλη συνδιάζει την πράξη με κάποιο ερέθισμα. Για παράδειγμα: έλα, έρχεται (επομένο βήμα, click- λιχουδιά)
 
  • Like
Αντιδράσεις: lina
Back
Top