Φάρμακα Τι είναι το Tabernil Antistress;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης giann
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

giann

PB Member
Εγγραφή
16 Μαρ 2009
Μηνύματα
233
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα
Το Tabernil antistress είναι γενικό αντιβιοτικό?το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Σε ποιές περιπτώσεις χορηγείται;
Σε ένα πετ σοπ μου το σύστησαν σαν ελαφρύ αντιβιοτικο όταν το ζεμπράκι μου ήταν για 3-4 μέρες λίγο αδιάθετο(κρυολόγημα μάλλον).
 
Os lei o onoma, einai KATI an to pouli exei stress kai diaria apo stress.

To xrisiopoume otan pame me to pouli se ekthesis i sto ptiniatro.

Alagei 04.04. 16:20
Molis mou estelne o mgerom ena link pou, an to diabasa kala, grafei to ANTI STRESS tis Tabernil exei meza Chloramphenicol. Afto omos einai Antibiosei kai ena apo ta pio epikintino, pou kanei simia sta DNA. Tote einai kalitera na pai apo to Pet-Shop katefthian sto skoupidodopo.
 
Σευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε!
Καλα έκανα λοιπόν και δεν το πήρα.
Για γενική αντιβίωση ποιά θα πρότεινες να πάρω για ζεμπράκι;
 
Αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα. Για 3-4 μέρες ήταν φουσκωμενο και άκεφο, δεν κελαηδούσε καθόλου όμως έτρωγε κανονικά και δεν είχε διάρροια, μου είπε ενας σε πετ σοπ ότι έιχε κρύωμα μάλλον. Τελικά δεν έδωσα κανένα φάρμακο γιατί δεν μου φαινόταν σοβαρά και έγινε καλά μόνο του!
Για αντιβίωση απλά ρωτάω να μάθω μια γενική, αν ξαναπάθει τίποτα άλλη φορά.. Έτσι πληροφοριακά να ξέρω μια καλή.
 
Γιάννη αν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος δεν δίνουμε φάρμακα στα πουλιά... εκτός αυτά που δίνουμε προληπτικά, όπως για εσωπαράσιτα, ψείρες κ. Ο. Κ.

Για να δώσεις κάποιο φάρμακο θα πρέπει να είσαι σίγουρος για το τι έχει για να αποφύγει την τσάμπα ταλαιπωρία το πουλί και για να μην επιβαρύνεται άσκοπα ο οργανισμός του. 😉
Αν πάθει κάτι (που δεν το εύχομαι) εδώ είμαστε... Θα μας πεις τα συμπτώματα και βλέπουμε ή μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη σε κάποιον πτηνίατρο για να είσαι σίγουρος.

Αν του παρέχεις μια πλούσια και καλή διατροφή, καθαριότητα και σωστό χώρο διαμονής θα μειώσεις τον κίνδυνο ασθένειας (όσο είναι εφικτό φυσικά).
 
Συμφωνώ απόλυτα Αναστασία!
Και μάλιστα ενώ το δικό μου φαινόταν καθαρά ότι είχε αρρωστήσει προτίμησα να μην του δώσω τίποτα και να περιμένω λίγο... Και ευτυχώς όλα πήγαν καλά!
Μόνο και μόνο πληροφοριακά ρώτησα...
Για εσωπαράσιτα δίνουμε προληπτικά κάτι;
 
Back
Top