Καλησπερα παιδια, χθες πηρα σουπιοκοκαλλα απο την ψραραγορα και θα ηθελα να ρωτησω τι να τα κανω για να τα δωσω στα πουλια για να μην μυριζουν και για να ειναι τραγανα οπως τα ετοιμα.
Τα τρίβεις να φύγουν τυχόν υπολείμματα από μελάνι στην επιφάνειά τους, τα βράζεις σε κατσαρόλα με νερό και τα στεγνώνεις πολύ καλά στον ήλιο γυρνώντας τα και από τις δύο πλευρές ανά διαστήματα.
Ασφαλώς και ναι... Το ζητούμενο δεν είναι να τα κάνουμε βρώσιμα... αλλά να απομακρύνουμε τα στοιχεία που έχουν μέσα τους και που πιθανόν να αλλοιωθούν στην πορεία... Βράσιμο και πολύ καλό στέγνωμα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.