Καλησπέρα νέο μέλος στην παρέα μόλις χτες πήρα αυτόν το αρσενικό budgie...με αυτά που έχω διαβάσει και μπορώ να κρίνω δεν νομίζω πως είναι πάνω από 1 χρόνων εσείς τι λέτε;
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό να κάθεται συνέχεια σε ένα σημείο ίσως είναι η αρχή...είναι αρκετά ήρεμο γενικά κάθισα και παρατήρησα όλα τα κλουβιά και πήρα το πιο ήρεμο
Τις έχω όσο πιο μέσα γίνεται και μειώνεται αρκετά μετά ο χώρος θα φτιάξω άλλες ξύλινες σωστή παρατήρηση πάντως και ευχαριστώ...
Είναι γκρι το δαχτυλίδι,πάντως για μια μέρα μια χαρά τα πάμε
Figuring out the age of a budgie can be easy! You can tell whether a budgie is a baby, an adolescent, or an adult through several telltale signs. Start by looking for striped or clear cap feathers. Then look at the bird's beak and eyes to...
www.wikihow.com
Στην πορεία θα πρέπει να παρατηρήσεις την ίριδα του ματιού. Αν αυτό το γκρι, δεις και αλλάζει, γίνεται πιο ανοιχτόχρωμο, σημαίνει ότι το παπαγαλάκι σου περνά από την εφηβεία στην ωριμότητα, δλδ ότι τώρα είναι έως περίπου 8 μηνών. Αν όχι, και παραμείνει έτσι όπως είναι, πρόκειται για πουλάκι άνω των 8 μηνών.
Έχεις ένα ενήλικο αρσενικό μπάτζι. Οποιαδήποτε ηλικία πάνω απο 8-9 μηνών είναι σχεδόν αδύνατο να διακριθεί. Το κλουβί του δείχνει μικρό απο το λίγο που φαίνεται. Θέλεις να μας το δείξεις;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.