Γενικά Τι ηλικία έχουν περίπου τα budgie μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Giopant
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Giopant

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2020
Μηνύματα
239
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα παιδια θα ηθελα τημ βοηθεια σας. Συμφωνα με τα ματια των παπαγαλων περίπου τι ηλικια εχουνε επισης το ενα με το αλλο εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας?Επισης το ραμφος της Ρειτσελ ειναι υγειης? (το θηλυκό παπαγαλακι)
 

Συνημμένα

  • 39886.webp
    39886.webp
    35,7 KB · Προβολές: 11
Λοιπον η θυληκια επειδη αναφερθηκες ειναι αρκετα υγιείς.Τωρα να αυτη ειναι οπως ειπες σιγουρα πανω απο 1,50 χρονων απο τα ματια το καταλαβαινουμε και απο το μέτωπό που δεν εχει γραμμουλες και ειναι μονοχρωμο.Το ραμφος ειναι ασπρο και δεν ειναι σε φαση αναπαραγωγης το λεω για εξτρα πληροφορία οταν θα ειναι καφε θα ειναι ετοιμη.Το αλλο ειναι οντως μικρο καταμαυρα ματακια.Αν θες βαλε μια πιο κοντινη φωτο το χαλινο του μαλλον μου μοιαζει με αρσενικο γιατι εχει ασπρο αλλα μπορει να μη βλεπω καλα λόγο του φωτισμου ειναι και νεαρο και ειναι δυσκολοτερος ο διαχωρισμος αλλα αν θες βαλε μια φωτο!
 
@Giopant χρειάζονται φωτογραφίες στο φως της ημέρας. Απο αυτήν τη μια εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Το πίσω πουλάκι ίσα που φαίνεται και τα μάτια και των δύο δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου.
 
Back
Top