Γενικά Τι ηλικία πρέπει να έχει ο παπαγάλος που θα αγοράσω;

kyriakos giorgas

PB New Member
Εγγραφή
11 Απρ 2009
Μηνύματα
155
Πόλη
Αθήνα
Ποσο χρονων ειναι καλα να τον αγορασω για να με συνηθιση καλα να με αγαπιση και να μην εχω προβληματα ταισματος πολυ μωρου;
Ευχαριστω ναστε παντα καλα! ΚΓ. 😉
 
Εχω διαβασει οτι αν ειναι ταισμενος στο χερι ή ειναι απο μικρη ηλικια μαζι με τον ιδιοκτητη του θα δεθει πολυ με αυτον και θα τα πηγαινουν πολυ καλα!
 
οσο μικροτερος τοσο το καλυτερο φιλε μου εννοειται... Και αν δεν θες να εχεισ τρεχαματα με κρεμες και συχνα ταισματα 2 μηνων εινξαι το καλυτερο, συνηθως ομως δυο μηνων βρισκεις μονο απο εκτροφεα, απο πετ σοπ 7 μηνων και πανω. Για συνηθως μιλαω παντα δεν αποκλειω τ αντιθετο
 
ναι δεν ειναι αναγκη με κρεμα... εγω τον ζακο 3,5 μηνων τον πηρα ( τωρα 4 μηνων )η καλυτερη ηλικια για μενα!
 
Λεονιδα και Μπιλη σας ευχαριστω, απο 2-3μηνων ειναι καλα δηλαδι, βεβαια ακομα θα τρωει κρεμουλα, αλλα δεν θανε τοσο ευαισθητο φανταζομαι οσο θαταν πολυ μωρο... Ευχαριστω ναστε ολοι καλα! ΚΓ.
 
Για εμενα η καταλληλη ηλικια ειναι 4-5 μηνων!
Τον Πωλυ(ζακο)τον πηρα απο pet-shop 2,5 μηνων και τον ταϊζα για μια βδομαδα κρεμα.
Δεν ειναι δυσκολο, σαν αρχαρια που ημουν τα καταφερα!
 
Λεονιδα και Μπιλη σας ευχαριστω, απο 2-3 ειναι τελεια δηλαδι.. Θα τρωει και κρεμα και ελαφρια τροφη..
 
Ναι ειναι, αλλα ενταξει μην κολλας τοσο στην ηλικια, για εμενα το σημαντικοτερο ειναι να κοιταξεις αν ειναι υγιης το πουλι πριν το αγορασεις.
Την εχω πατησει για αυτο στο λεω!
 
Βικτωρια πως να το ξερω αυτο; Θα το παρω απο εκτροφεα.. Καλο εκτροφεα.. Θα συνοδευετε με χαρτια μηπως;δακτυλιδι ποδιου;κλπ; Ευχαριστω! ΚΓ.
 
εγω απο οτι ξερω ναι, με χαρτια, με δαχτυλιδι... με ολα.
 
Αυτό ισχύει και για οποιοδήποτε πτηνό (ακόμη και για Budgerigar). Τέτοια χαρτιά ή δαχτυλίδια έχουν και τα πουλιά των πετ σοπ;
 
εγω απο τον πετ σιτι πηρα τον ζακο με δαχτυλιδι και χαρτια. Μερικα ομως, τα συνοικιακα πετ δεν εχουν ! Ειτε δεν ελεγχονται σε θεματα υγεια, ειτε ειναι πιασμενα αγρια.
 
Back
Top