Αναπαραγωγή Τι κανουμε με την ζεστη;

basstar5

PB New Member
Εγγραφή
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα
34
Πόλη
Αθήνα
Σημερα τα εβαλα μεσα λογω ζεστης αλλα δε καθονται στα αυγα... Τα εβαλα πριν απο λιγο παλι μεσα κ σκεπασα το κλουβι με ενα πανι ωστε να μπορουν να ησυχαζουν... Οι απορια μου ειναι τι θα γινει με τα αυγα αν δε τα κλωσσισουν αυτες τις μερες λογω καυσωνα;



Μηπως μπορει να μετακινηθει στο σωστο φορουμ; Απο κεκτημενη ταχυτητα το εβαλα εδω. Σορρυ
 
νομιζω με τετοια ζεστη ειναι καλυτερο να ειναι μεσα. Βεβαια εφοσον εχουν αυγα δεν πρεπει να τα μετακινεις συχνα γιατι ανησυχουν οσο ναναι. Τα αυγα εχω ακουσει οτι μπορουν τετοια εποχη να εκκολαφθουν κ χωρις τοσο να τα κλωσσανε. Δε ξερω αν ισχυει..
 
Αν παρατήσουν τα αυγά (όχι λόγω ζέστης αλλά μάλλον λόγω μετακίνησης) δεν γίνεται τίποτε για να σωθούν. Βρες το πιο δροσερό σημείο που μπορείς και άφησέ τα εκεί. Μην τα ξαναμετακινήσεις. Έχεις μια ελπίδα ακόμη να ξανακάτσουν αλλά απόφυγε τις μετακινήσεις γιατί στο τέλος θα τα παρατήσουν εντελώς.
 
Ο Βασιλης εχει δικιο. Η μετακινηση δεν ειναι και οτι καλητερο.. Εμενα τα ζεμπρακια το καλοκαιρι ειχαν αφησει τα αυγα και καθονταν στην φωλια μονο το βραδυ για να κοιμηθουν και τα μικρα βγηκανε. Ελπιζω να γινει κατι αναλογο και με τα δικα σου.
 
Ευχαριστω πολυ παιδια... Τελικα τα εβαλα το βραδυ μεσα κ τα σκεπασα με ενα πανι ωστε να μην εχουμε επαφη ωσπου μετα απο κανα διωρο μπηκαν στη φωλια... Ολα πανε καλα... Τα εχω μεσα με το κλιματιστικο στους 27 βαθμους, αλλα παλι ζεσταινονται... Ο αρσενικος παει κ βρεχεται κ λογω των αυγων δε μπορω να τους βαλω μπανιερα... Θα τα αφησω μεσα κ σημερα μεχρι να δροσισει καπως... Κ βλεπουμε... Προτιμω να χασω τα αυγα παρα τα πουλακια...
 
Back
Top