Φροντίδα Τι κλουβί να αγοράσω στα μπάτζι μου;

Εγγραφή
21 Ιουν 2019
Μηνύματα
175
Καλησπέρα!Έχω ένα μπάτζι και θα ήθελα να αναβαθμίσω το κλουβί του. Αυτή την στιγμή μένει σε ένα κλουβί 40x50x40.To μπάτζι είχε αναλάβει ο γιός μου ( ο οποίος έχει κάνει μερικά post με αυτό το account )όμως τώρα πια το έχω αναλάβει σχεδόν εξ ολοκλήρου.
Έχω 3 διαφορετικά κλουβία που σκέφτομαι να αγοράσω, θέλω να εκμεταλλεύεται όλο το χώρο και να χωράνε μερικά παιχνίδια: Να σημειώσω ότι το πουλί θα βγαίνει έξω αρκετές ώρες τις ημέρας όμως θα πρέπει να τελειώσω την εκπαίδευσή του.

1.https://www.omlet.co.uk/shop/bird-cages-accessories/bird-cage-geo?gkeyword=%2Bbird%20%2Bcage&gclid=Cj0KCQjw3v6SBhCsARIsACyrRAmiqaN9QqnBxRtveVVwTZ68cEH5zVQ_S7nWqnSDsUQz_-qs8fG4HugaAjmuEALw_wcB

2.https://www.petsupermarket.gr/k-Lambda-Omicron-Upsilon-Beta-Iota-vision-74x38x54cm

3.https://www.petsupermarket.gr/k-Lambda-Omicron-Upsilon-Beta-Iota-vision-60x38x87cm

Θα ήθελα τη άποψή σας.
 
Γεια σου. Ένα καλό κλουβί είναι αυτό https://www.petmat.gr/portal/ptina/klouvia-poulion/mesaia-megala/κλουβί-santra-detail. Για ένα μπάτζι είναι πολύ μεγάλο αλλά θα δεις πως όταν βάλεις πέρκες και παιχνίδια μέσα δεν θα είναι τόσο. Είναι μια οικονομική λύση. Το πρώτο είναι απαγορευτικό καθώς είναι στρόγγυλο. Τα άλλα 2 είναι μεγάλα αλλά πανάκριβα.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Γιατι είναι απαγορευτικά; Από φίλο μου που έχει μπάτζι και το πρώτο κλουβί , το μπάτζι του δεν αποπροσανατολίζεται ούτε έχει κάποιο πρόβλημα.Χωρίς να θέλω να προβάλω την οικονομική μου κατάσταση ή να θίξω την οικονομ,ική κατάσταση κάποιου άλλου, μαζεύω χρήματα εδώ και καιρό και θα ήθελα το καλύτερο κλουβί για ένα μπάτζι Με μπάτζετ μέχρι 300 ευρώ . Ευχαριστώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Καλησπέρα.
Θα ήθελα τη άποψή σας.
Θα πρότεινα το 2ο,
Τα budjie χρειάζονται περισσότερο μήκος για να πετάνε δεξιά και αριστερά και λιγότερο ύψος.
Κάτι που πρέπει να ελέγξετε πριν την αγορά του κλουβιού είναι το διάκενο των κάγκελων
(η απόσταση μεταξύ 2 κάγκελων), δεν πρέπει να είναι μεγάλη γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.
Μικροί παπαγάλοι - μικρό διάκενο, για τα budjie νομίζω πρέπει να είναι μικρότερο των 2cm.
 
Back
Top