Διατροφή Τι κρέμα χρειάζεται για να μεγαλώσω μωρό budgie;

Nikos Sifakis

PB New Member
Εγγραφή
29 Δεκ 2017
Μηνύματα
8
Πόλη
Ηράκλειο
Καλησπέρα σας..
Μήπως μπορείτε να με ενημερώσετε τι κρέμα χρειάζεται για να μεγαλώσω μωρό budgie?
 
Καλημέρα.. Δε το διευκρινισα Καλά.. Θα ήθελα μια στο τόσο να το ταιζω με κρεμα αν ειναι αυτό εφικτό... Μιλάω για όταν αρχίζει να μεγαλώνει δλδ να τρώει μονο του σπόρο.
 
Μία κρέμμα είναι η exact της Kaytee. Προφανώς θα υπάρχουν και άλλες μάρκες, και για αυτό περίμενε και άλλα μέλη να σου απαντήσουν.
Αλλά θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ... Μην το πνίξεις, μην το κάψεις, μην είναι χαμηλότερης της ενδεικνυόμενης η θερμοκρασία και πιάσει μύκητες, μην και είναι πιο υδαρής ή λιγότερο υδαρής η κρέμμα από αυτό που χρειάζεται για τη συγκεκριμένη ηλικία που θα είναι το πουλί... Πάρα πολλά μην...
 
μιλάω για όταν αρχίζει να μεγαλώνει δλδ να τρώει μονο του σπόρο.
Τότε θα είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο... Δε θα σε πλησιάζει καν, πόσο μάλλον να δεχτεί τη σύριγγα με τη κρέμα που δεν θα την έχει ανάγκη.
Μελέτησε το θέμα του ταΐσματος στο χέρι... Εφοδιάσου όλα τα απαραίτητα υλικά που θα σου εξασφαλίσουν τη σωστή ανατροφή ενος νεοσσού, χωρίς να του προκαλέσει κακό... Και αφού σου δείξει κάποιος, επιχείρησε το μαζί του τις πρώτες μέρες και πουλάκι από επόμενη γεννά.
Μελέτη με προσοχή, στη κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας.
 
Εναλλακτικά, κι αν ο στόχος σου ειναι να εξεικοιωθεις γρήγορα με κάποιο μωρό, όταν πάνε δύο μηνών, ίσως θα μπορούσες να τα παίρνεις στο χέρι σου, μεχρι να σε συνηθίσουν και να τους δίνεις κεχρί - μίλετ για μεζεδάκι κι έτσι σύντομα θα αποκτήσετε μεγάλη άνεση, χωρίς να χρειαστείς να ρισκάρεις κάποιο λάθος που θα κοστίσει στην υγεία των μικρών σου.
 
Back
Top