Φροντίδα Τι μου προτείνετε για την συμβίωση lovebird με καναρίνι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης efklis71
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

efklis71

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2009
Μηνύματα
6
Πόλη
Σορωνή
Καλησπέρα στους φίλους,
είμαι νέο μέλος στο site και την οικογένειά μου την συμπληρώνει ένα καναρίνι ο Ρούλης, που μας συντροφεύει με το όμορφο τραγούδι του..
Σκεύτομαι να μεγαλώσω την οικογένειά μου με ένα Lovebird. Γνωρίζω ότι δεν είναι και ο καταλληλότερος συνδιασμός αλλά είναι απαίτηση της κόρης μου και του γιού μου να υιοθετήσουμε το Lovebird, οπότε δεν μπορώ να κάνω πίσω.
Επειδή το Lovebird θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι σε αντίθεση με το καναρίνι που μπαίνει στο σπίτι μόνο τις κρύες μέρες του χειμώνα και τις νύχτες,έχετε να προτείνετε κάτι σχετικά με την συμβίωση τους;
ευχαριστώ..
 
Αν τα πουλιά δεν μένουν μαζί (στο ίδιο κλουβί) τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όσων αφορά την αρμονική συμβίωση. Με το καλό όταν πάρεις το νέο πουλάκι μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις καραντίνα.
Καραντίνα, μία αναγκαία ενέργεια πρόληψης
 
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τη στιγμή που το καθένα είναι στο κλουβί του. Όταν κελαηδάει το καναρίνι πιθανόν να έχεις εσύ πρόβλημα αν αρχίσει να κράζει το Lovebird. Τα δικά μου μόλις ακούσουν κελάηδισμα δεν σταματάνε να φωνάζουν. Μια λύση είναι τα διαφορετικά δωμάτια.

ΥΓ. Αυτό που κάνεις με το καναρίνι (μέσα - έξω) δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλλάζει θερμοκρασίες πολύ απότομα και δεν προλαβαίνει να προσαρμοστεί. Αν μπορείς το χειμώνα (που έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας το σπίτι) να το έχεις αποκλειστικά μέσα θα ήταν ό,τι καλύτερο για το πουλί.
 
Back
Top