Ασθένειες Τι μπορεί να έχει το μάτι του καναρινιού μου;

Γιάννης John

PB New Member
Εγγραφή
2 Οκτ 2022
Μηνύματα
34
Πόλη
Ελλάδα
Καλησπέρα σας τι μπορεί να έχει τι μάτι του?
 

Συνημμένα

  • IMG_20230309_215709.webp
    IMG_20230309_215709.webp
    25,2 KB · Προβολές: 25
@Γιάννης John καλημέρα,δεν ξεκαθαρίζει, έχει κάποια πληγή αν όχι μπορεί να το γρατζουνισε πουθενά η με το νύχι αν είναι ερεθισμός κάνε λίγο χαμομήλι σχεδόν κρύο και κάνε του κομπρεσα
 
Σε προηγούμενο πρόσφατο σχετικά θέμα σου το καναρίνι (μάλλον για άλλο πουλί πρόκειται) είχε ευλογιά.
Εξέτασε και το συγκεκριμένο σε διάφορα σημεία του σώματός του (κεράτινα μέρη, γύρω από το ράμφος, γύρω από τα μάτια) μήπως έχει εξογκώματα. Επίσης αν μπορείς, πολύ μαλακά, άνοιξε το ράμφος του και ρίξε μέσα φως με φακό να δεις αν υπάρχουν λευκά ή κίτρινα στίγματα στη γλώσσα, στον ουρανίσκο και στον λαιμό, όσο βλέπεις.
Και τέλος, ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ για την εξέλιξη, διότι αυτό το οποίο βλέπω από το θέμα που σου επισύναψα πιο πάνω, είναι ότι είναι ανολοκλήρωτο, καθώς τελικά δεν μας γράφεις πως κατέληξε εκείνη η ιστορία. Σαφέστατα είμαστε εδώ για να απαντούμε σε ερωτήσεις, αλλά πιστεύω ότι θα ήταν χρήσιμο σε εμάς (για να απαντούμε σωστότερα) και σε όσους στο μέλλον διαβάσουν τα θέματα, να υπάρχει και η εξέλιξη της όποιας κατάστασης περιγράφεται από τον Θεματοθέτη.
 
Το προηγούμενο που είχε μιλήσει ευλογία το χαρισα σε φίλο που δεν έχει άλλα πτηνά και τον ενημέρωσα αυτό τώρα δεν έχει κάποια σημάδια στα πόδια αλλά ούτε στο ράμφος γι'αυτό δεν μου κάνει για ευλογία αλλά και πάλι δεν ξέρω.
 
Back
Top