Φροντίδα Τι μπορεί να συμβαίνει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

lina

PB Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2016
Μηνύματα
526
Πόλη
Ιωάννινα
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; ο Μπαμπικος μου (αν κ θηλυκο) καναρινι, τελευταία βλέπω να τρώει από το κάρβουνακι που του έχω. Την πρώτη φορά σίγουρα το έφαγε του ξαναέβαλα κ το βρήκα σκορπισμένο ενώ μέχρι λίγο καιρό δεν του έδινε σημασία. Δεν το βλέπω να είναι άρρωστο. Το μόνο διαφορετικό που του έκανα του είχα αλλάξει τροφή γύρω στον Αύγουστο γιατί αυτή που του έδινα είχε πολλά λιπαρά. Παράγγειλα από το Internet την τροφή που μου σύστησε ένα παιδί από το forum αλλά αυτή που μου ήρθε ήταν σε σακούλα νάιλον χωρίς όνομα κ όταν τους ρώτησα μου είπαν ότι δεν είχαν μικρή συσκευασια κ άνοιξαν μεγάλη κ μου έβαλαν. Ο Θεός κ η ψυχή τους. Την πετάω για σιγουριά;
 
Για ποια τροφη μιλαμε και αν θες μας λες και απο ποιο πετ εκανες την παραγγελια σου,ρωταω το πετ γιατι ειναι απο τα 2 πιο γνωστα εδω στην Αθηνα τουλαχιστον λιγο δυσκολο να σου εχουν κανει μαμουνιά.
Οντως πολλες τροφες δεν βγαινουν σε μικρη συσκευασια ή πολλες φορες δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στην μικρη συσκευασια ή βρισκουν μεγαλυτερο κερδος στις μεγαλες συσκευασιες.

Σου παραδοθηκε σε σακουλα κενου αερος ή σε απλη σακουλα;
Το πουλακι την αποδεχθηκε;
 
Back
Top