Ασθένειες Τι μπορει να εχει

Πόλη
Κερατσίνι
Κωδ.
ΣΦΩΠ EOO-V 081
καλησπερα 1 απορια το περασμενο καλοκαιρι 1 απο τους αρσενικους μοζαικ μου εχασε ολα του τα φτερα αλλα μιλαμε ολα μετα απο αγωγη με πτεροφεν της ταφαρμ και πολυβιταμινουχα το πουλι ξανα εστρωσε μετα απο 3-4 μηνες φετος δεν το εβαλα για ζευγαρωμα, απο τοτε δεν πολυ κελαιδαει και καμια φορα οταν παω κοντα κανει ενα χουρχουριτο οταν ανασαινει αλλα οταν ειναι μονο του ολα καλα ουτε φουσκωνει ουτε βαριανασενει ουτε τιποτα να ειναι μονο στρες;

Πολλά μπορεί να είναι!
Πήγαινε το βράδυ, όταν θα κοιμάται ήσυχο και άκουσε προσεχτικά αν σκούζει. Βάλε μία εφημερίδα στο πάτωμα και πες μας τι χρώμα έχουν οι κουτσουλιές.
Μην δώσεις αντιβίωση αν δεν ξέρεις τι είναι.
Ακάρεα - άσθμα είναι τα πιο πιθανά! Δεν ξέρω πόσα καναρίνια άσπρα κόκκινα έχεις, κς με διαψεύσουν άλλοι εκτροφείς αλλά τα δικά μου το ποσοστό που τα άσπρα κόκκινα δεν κελαηδούν είναι υψηλό
Φιλικά
Νίκος Νιανιόπουλος
ΑΛ 114

Αν θέλεις δώσε μια γενική εικόνα απο το πουλί.

το πουλι ειναι 2 χρονων τρωει κανονικα οι κουτσουλιες ειναι ιδιες με τα αλλα πουλια το μεσημερι το εβαλα μονο του στο μπαλκονι και αρχισε να κελαιδαει χαμηλοφωνα και τωρα που κοιμαται δεν ακουγεται τιποτα

αρχισε να κελαιδαει χαμηλοφωνα και τωρα που κοιμαται δεν ακουγεται τιποτα

Και πρωτα χαμηλοφωνα κελα'ι'δουσε;
Το εχεις ακουσει ποτε να ακουγεται σα να σπαει σπορακια;

Οπως ειπε και ο nikos μπορει να εχει ασθμα ή ακαρεα.

Δοκιμάσε frontline αντιπαρασιτικό για τσιμπούρια σκύλων-μία σταγόνα στο ράμφος μέρα παρα μέρα πέντε φορές. Αν δεις βελτίωση απο τη δεύτερη φορά για να μην πω απο την πρώτη τότε σίγουρα μιλάμε για ακάρεα! Ειδάλλως μπορεί να μην είναι και τίποτα-ίσως ένα μικρό κρυολόγημα.
Νίκος Νιανιόπουλος
ΑΛ 114

Back