Διατροφή Τι να δώσω στα περιστέρια μου για περισσότερο ασβέστιο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kostas98
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kostas98

PB New Member
Εγγραφή
4 Ιαν 2009
Μηνύματα
7
Πόλη
Καματερό
παιδια μιποσ ξερετε τι μπορω να δοσω στα περιστερια μου για περισοτερο ασβεστιο;
 
Φίλε Κωστα δεν ξερω αν υπαρχει στην αγορα κατι για τα περιστερια παντως οσες φορες χρειαστηκε τους εδωσα ασβεστιο σε σκονη για σκυλους ανακατεμενο με την τροφη.
 
τα πρασινα λαχανικα(μαρουλι,ροκα, γλυστριδα κ. Τ.λ) το ψωμι ενυσχιμενο με ασβεστιο αλλα σε μικρες ποσοτητες δεινε τους γιατι τα παχαινει και ησκονη γαλακτος οπου μπορεις να τους τ διαλυσεις μεσα σε νερο.


ελπιζω να βοηθησα!
 
Στις κοτες δινουν μαρμαροσκονη, δεν ξερω αν μπορεις να δωσεις στα περιστερια, εκτος αν χρησιμοποιησεις σκευασματα για καναρινια σε πολυ μεγαλυτερη δοση. (καποιοα εχουν ακαι αναλογιες για παπαγαλους...)
 
ενταξει παιδια ευχαριστο τελικα ομωσ εκανα κατι που μου ειπε ενασ παλιοσ περιστερασ. Πηγα σε μια οικοδομη και ξεχορισα απο σκονη που βρηκα αυτα τα ασπρακια που εχει και τα ανακατεψα με την τροφη...")
 
δοκιμασε διφωσφορικο ασβεστιο (το πουλανε σε ολα τα μαγαζια με ζωοτροφες αλα οχι στα πετ σοπ στα μαγαζια που πουλανε τροφες για ζωα παραγωγης ). λεγεται βιοφως αλα δεν ειναι τοσο για τη παραγωγη αυγων ειναι περισοτερο για τα κοκαλα τους γιατι τα κοκαλα αποτελουνται απο φωσφορικο ασβεστιο ενω τα τσοφλια των αυγων αποτελουντα μονο απο ανθρακικο ασβεστιο (το υλικο που ειναι φτιαγμενες οι κιμωλιες τα κοχυλια η μαρμαροσκονη και ο ασβεστολιθος)
 
KOSTA

ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΩ μαρρμαρόσκονη και αμμο. Βαλτα ξεχωριστα και θα διαλεξουν αυτα τι θελουν και ποτε
 
Back
Top