Φροντίδα Τι να κάνω για να μη χτυπάει το ringneck στο παράθυρο;

minaaaa

PB New Member
Εγγραφή
27 Μαϊ 2024
Μηνύματα
77
παιδιά αντιμετωπίζω σοβαρό θέμα με το παράθυρο. την βγάζω έξω να κάνει τη βόλτα της στο σαλόνι ένα σορό κρεμαστά από το ταβάνι έχω να σκαρφαλωνει για δραστηριότητες αλλά στο σπίτι δεν χτυπάει ο ήλιος καθόλου πέρα από το φως της ημερας που έχω πρώτη φορά όταν την έβγαλα έφυγε με φορά στο παράθυρο ξανά και ξανά έκλεισα τη κουρτίνα και τώρα οπότε τη βγάζω την έχω κλείστη γιατί φοβάμαι μη χτυπήσει και πάθει τίποτα όπως τα περιστέρια που χτυπάνε και γειά σας....σήμερα μετά από μέρες είπα να ανοίξω λίγο 3 δάχτυλα τη κουρτίνα να μπαίνει και λίγο το φως..σε δευτερόλεπτα πέταξε και προσπαθούσε να βγει μέχρι να την κλείσω έτρεξα και ενώ χτυπούσε ξανά πήγαινε με δύναμη κατά τρόμαξα..πείτε μου σας παρακαλώ πως μπορεί να μάθει σε αυτό? ώστε να μην χτυπάει γτ είναι μωρό ακόμη και πετάει απότομα όπου βρει..υπάρχει περίπτωση να το μάθει ποτέ?υπάρχει κάποιος τρόπος? (συγνώμη για το σεντόνι απλά πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να κάνω με ενα κοκατιλ που ειχα δεν ειχα τετοιο θεμα με τα παραθυρα)..
 
@minaaaa μην έχεις καθόλου ανοιχτό το παράθυρο, εννοώ να φαίνεται το τζάμι, κράτα πάντα τις κουρτίνες κλειστές ακόμα κι αν το βγάζεις βράδυ. Θα μάθει κάποια στιγμή δεν είναι κάτι, ακόμα μαθαίνει. Άστο να πετάει όπου θέλει απλά να έχεις πάντα την κουρτίνα κλειστή κι αν έχεις καθρέπτες κάπου στον χώρο σκέπασε τους. Δεν καταλαβαίνει ότι είναι τζάμι γι αυτό κουτουλαει. Και η δικιά μου το έκανε όταν είχα ξεχάσει την κουρτίνα, αλλά όταν τα έχω κλειστά ούτε που σκέφτεται να πετάξει προς τα εκεί
 
@minaaaa δεν θα αφήνετε ποτέ ακάλυπτα παράθυρα και καθρέφτες όταν έχετε έξω τον παπαγάλο! Είναι παρά πολύ επικίνδυνο !εν αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός την ώρα που είναι έξω καλύτερα να ανάβετε τα φώτα!
 
Back
Top