Ασθένειες Τι νομίζετε ότι έχει το πουλάκι;

PanosBruno

PB New Member
Εγγραφή
14 Αυγ 2022
Μηνύματα
141
Πόλη
Πάτρα
Μπηκα στην ομαδική στο φμπ και είδα αυτό ,την συγκεκριμένη την έχω ρωτήσει στο παρελθόν τι είναι και δεν έχω λάβει κάποια απάντηση. Για εσάς είναι σημαντική η ενημέρωση και η εκπεδευσει για να παρέχεται ότι καλύτερο μπορείτε σε αυτά τα μικρά τερατακια?
Για εμένα ναι , πέρα ότι μπορεί να διευρύνει της γνώσης μου , με βοηθάει να κάνω και πρόληψη-προστασία σε περίπτωση που και το δικό μου ή κάποιου γνωστού μου εμφανίζει αυτά τα συμπτώματα .
Με προβληματίζει ότι κάποιοι δεν ενημερώνουν απλά ανεβάζοντας μία φώτο και λένε : η κατάσταση είναι σταθερή , χωρίς κάτι επιπλέον , όπως τι είναι τουλάχιστον , δεν χρειάζεται να μας πει και πως το έπαθε εάν δεν επιθυμεί. Εγώ κάθησα και το έψαξα στο ίντερνετ και δυστυχώς δεν μου βγάζει κάτι .( Το δικό μου είναι ΔΕΝ έχει κάτι τέτοιο είναι σχετικά υγιής σε λίγες μέρες τελειώνουμε τη θεραπεία για τα κοκκίδια και έχουμε την επαναληπτική εξέταση, απλά είμαι φιλομαθής μέχρι αηδίας και θέλω για όλα να έχω μια πηγή για να τα αναζητήσω και να τα διαβάσω ).
Απλά με να ανησυχεί ότι γενικά υπάρχει μία αμορφωσιά σε αυτό τον τομέα . Γενικά στο φμπ ή και εδώ βλέπω πως ο κόσμος ψάχνει την επιλογή του δωρεάν ( δωρεάν διάγνωση και θεραπεία ) από κόσμο που απλά δεν το έχει σπουδάσει και γενικά δεν μπορεί να επέμβει . Κατανοώ ότι το δωρεάν είναι κάτι το οποίο όλοι θα το θέλαμε αλλά δεν καταλαβαίνω γτ ο κόσμος δεν ψάχνει να ενημερωθεί για το ότι όλα τα ζώα δεν είναι απλα κλουβί και τροφή και όχι εξετάσεις από ειδικούς( για εμένα που αναβζα κάποιες φώτο με τα Μπάτζι του αδερφού μου το έκανα για αν μου πείτε ποτέ να κάνω εξετάσει , όχι για δωρεάν διαγνωση-θεραπεια) .
Εγώ είμαι της άποψης πριν πάρει μελετά το ζωο και της ανάγκες του και μετά δες αν έχεις το μπάτζετ για να το υποστηρίξεις πάρτο .
Το τελευταίο μέρος είναι άσχετο απλά ένιωσα την ανάγκη να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου στο ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τα αφεντικά να ψάξουν για να μάθουν πληροφορίες για της ανάγκες των ζώων τους ή και του κόσμου γενικά μια ενημέρωση να την κάνεις . Απλά ανεβάζουν μία φώτο και περιμένουν διάγνωση . Κατανοώ ότι κάποιοι όντως δεν γνωρίζεις ,εκεί θα δώσεις μια καθοδήγηση για το τι να κάνει ( αυτό το κάνατε εσείς σε εμένα και σας ευχαριστώ ) αλλά όχι και θεραπεία , την είχα πατήσει στο φμπ με άλλο περιστατικό , με κλουβί που εξηγούσα ότι αυτό το κλουβί δεν κάνει για έναν παπαγάλο που θα χωρέσει το δεύτερο και θίχτηκε το αφεντικό του, λέγοντας μου ότι το βγάζω έξω όλη την ώρα , και εγώ την ρώτησα : Χαιρόπουλος όλοι το κάνουμε αυτό, όταν είναι μέσα θα κοίτα τους τέσσερις τοίχους , δεν θα πρέπει να έχει ένα παιχνίδι για απασχόληση ? Και δεν έλαβα κάποια απάντηση . Για να σας βρω εσάς σαν ιστοσελίδα έψαξα και μάλιστα έκανα έρευνα για την αξιοπιστία σας . Απλά δεν έχω να πω κάτι μόνο ότι έχω προβληματιστεί που ο κόσμος απλά δεν θέλει να μάθει .
Screenshot_2023-04-25-19-41-54-788.jpg
 
Γενικά καλό είναι να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε εύκολα .επειδή παρακολουθώ και εγώ την συγκεκριμένη ομάδα , το άτομο αυτό είχε κάνει μια ανάρτηση όπου ανέφερε αναλυτικά το πρόβλημα που έχει το πουλάκι (έχει δυο εγκλωβισμένα αυγά μέσα του)έγραφε την θεραπεία που του έδωσε ο γιατρός και ότι δεν βλέπει βελτίωση.ρωτούσε τι άλλο μπορεί να κάνει γιατί παρατηρεί μεγάλη εξασθενίσει και από κάτω στα σχόλια έγινε χαμός , κάποιοι μάλιστα έβριζαν και έτσι την κατέβασε και άφησε μόνο το πόστ που βλέπετε
 
@Ιβαν εμένα δυστυχώς δεν μου την έβγαζε αυτήν την δημοσίευση. Και κρίνω γενικά όχι το συγκεκριμένο άτομο , νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο, τέλος δεν έπρεπε να το σβήσει , γνώμη μου , αν κάποιος δεν έχει μυαλό να καταλάβει πως για αυτό απλά δεν φταίει ο ιδιοκτήτης τότε πρόβλημα του .
 
Back
Top