Φροντίδα Τι παπαγάλο να πάρω γι' αυτό το μέγεθος κλουβιού;

giannismitou

PB New Member
Εγγραφή
11 Μαρ 2021
Μηνύματα
6
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα σε όλους. Ψάχνω για έναν εκτροφεα αθηνα για να πάρω πουλάκια. Έχω ένα κλουβί 40υψος με 60 μήκος και 28 πλάτος.. για τι παπαγαλάκια είναι καλό? Βασικά ήθελα κοκατιελ... κάθε βοήθεια δεκτη..
Ευχαριστώωω
 
Εγώ δεν έχω και μεγάλη εμπειρία οπότε καλύτερα να σας απαντήσει κάποιος λίγο πιο έμπειρος. Πάντως αν θέλετε κοκατιλ αυτό το κλουβί είναι μικρό.
Κοιτάξτε και εδώ:


Ίσως βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει
 
Θέλω να το κάνω σωστά..
Γιάννη, αν θέλεις να το κάνεις σωστά δεν πρέπει το κριτήριο επιλογής να είναι το μέγεθος ενός διαθέσιμου κλουβιού αλλά το είδος του πουλιού που που θα ήθελες να φροντίζεις, σε συνδυασμό με το κατά πόσο μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις φροντίδας του.
 
@Stavros γιαυτο κοιτάω.. μην κάνω κανένα λάθος και το πνίξω... να εχει μια σωστή ζωή.. σκέφτομαι και τα πιο μικρά που είναι πιο αυτόνομα.. διότι λόγο δουλειάς λείπω όλη μέρα.. οποτε θα την βγάζει στην βεράντα τις καλές μέρες..
 
@giannismitou πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά ξεκινά με αυτό: Thread 'Αγορά παπαγάλου: Ναι ή όχι;' https://community.petbirds.gr/threads/Αγορά-παπαγάλου-Ναι-ή-όχι.2676/. Αν νομίζεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις καν το. Η δική γνώμη είναι ,αν όλη μέρα
λείπεις από το σπίτι όπως γράφεις να μην πάρεις παπαγάλο.
 
Back
Top