Γενικά Τι πουλάκι ήταν;

Φοίβος

PB Supporter
Εγγραφή
12 Φεβ 2008
Μηνύματα
16.352
Πόλη
Βικτώρια
Χτες ειχα 2 απρόσμενους επισκέπτες. Ο ένας με περίμενε στην είσοδο του πανεμιστημιου η οποια εχει εναν προθαλαμο μονο απο γυαλι. Ενα πουλακι λοιπον ειχε μπει απο την πορτα αλλα επειδη γυρω γυρω ειχε τζαμια δεν μπορουσε να βρει απο που μπηκε και να ξαναφυγει μαλλον επειδη ειχε τρομαξει που ενιωσε εγκλωβισμενο. Προσπαθησα να το πιασω για να το βγαλω εξω αλλα επεφτε απο τζαμι σε τζαμι. Καποια στιγμη θελοντας να του δειξω την πορτα και ενω ειχε σταθει σε ενα λαστιχο ψηλα στο ταβανι μπηκα και βγηκα για να με δει απο που ειναι η εισοδος και μετα εφυγε "σφαιρα".:D Αλλα δεν ειχα ξαναδει τετοιο πουλι.

Λοιπον και τωρα το quiz.:D Hταν γκρι σκουρο σχεδον μαυρο στην ουρα και το κεφαλι αν θυμαμαι καλα και πιο ανοιχτο γκρι στο σωμα. Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ηταν οι κατακοκκικοι δακτυλιοι γυρω απο τα ματια του.

Μετα απο λιγο και ενω ημουν στο γραφειο μου εχοντας ενα παραθυρο στην ανακλιση μπηκε ενα σπουργιτι. Ολοκληρος αγωνας να το βγαλω αυτο ωσπου καθισε και το επιασα ειρηνικα στο τελος και το αφησα να φυγει απο το παραθυρο. :)
 
Αν ηταν μικροτερο απο το σπουργιτι, το πιθανοτερο ειναι να ηταν μαυροτσιροβακος που ειναι πολυ κοινος σε ολη την Ελλαδα.
 

Συνημμένα

  • maurotsirovakos.webp
    maurotsirovakos.webp
    13,9 KB · Προβολές: 115
  • Like
Αντιδράσεις: Pigaki
Ανέστη όντως ο μαυροτσιροβάκος είναι ένα πουλάκι που διακρίνεται από τον κατακόκιννο οφθαλμικό δακτύλιο. Τα χρώματα που αναφέρεις ταιρίαζουν με την περιγραφη του πουλιού. Απο το φωτογραφια που έβαλε ο Οδυσσέας διακρίνεις οτι μοιάζουν με το πουλάκι που είδες;
 
😱 Τετοιο ηταν ολοιδιο! :D Πολυ ομορφο!
Ευχαριστω που το ανακαλυψατε και δεν εμεινα με την απορια! :D
 
ανεστη γιατο πρωτο πουλακι ισως να ξερει ο οδυσσεας να μας πει. Για το σπουργιτι ομως θα ξερεις και συ...
... Να ετσι οπως βρεθηκανε μπροστα σου μαζεμενα σκεφτομουνα: , αραγε τι φυλου να ητανε

:D
 
Δημητρη αυτο που ειπε ο Οδυσσεας ηταν το πρωτο!

Το σπουργιτακι νομιζω θηλυκο ηταν! :D
 
Back
Top